Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yolcu ikinci teklisini paylaştı

Newcastle ve İstanbul merkezli ikilinin yeni teklisi ‘The Somewhere’ dijital platformlardaki yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Ekim 2020
Yolcu ikinci teklisini paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İstanbul ve Newcastle merkezli indie-electronica ve art pop ikilisi Yolcu yeni bir tekli paylaştı.

4 Eylül’de yayımladıkları ilk teklileri ‘A Hunter and the Prey’ ile dikkatleri üzerine toplayan Emrecan Ağtaş ve Joe Conchie’nin oluşturduğu Yolcu, Kasım’da yayımlayacakları ilk kısaçalar albümleri ‘In Stream’ öncesi dinleyicileri ile arayı açmadan ‘The Somewhere’ adlı yeni bir tekli daha çıkardı.

Kirli bas seslerinin bağlama ile buluştuğu elektronik bir sentez sunan çalışma için çekilen video klip ise Türkiye'de geleneksel bir ritüel olarak bilinen "kurşun dökme" odağında gelişen ve absürt biçimde ilerleyen senaryosuyla dikkat uyandırıyor.

İkili, yeni teklileri hakkında yaptıkları açıklamada, “The Somewhere, bir şeye doğru ilerleme durumunun ortaya çıkardığı beklentiler ve kafa karışıklıkları hakkında bir şarkıdır. Nerede olduğumuzdan, nereye gittiğimizden ve nereye ulaşacağımızdan ne kadar haberdar olduğumuzu sorgular. Bir yere gittiğin sürece nereye gittiğinin ya da ne aradığının önemi yoktur. Her yolculuk bir mücadeledir, ancak içsel bir kararlılık aramaya, sorgulamaya ve ilerlemeye devam etmemizi sağlar” ifadelerini kullandı.

Yönetmenliğini Anıl Önen ve Emrecan Ağtaş’ın üstlendiği videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

[Tekli kapak fotoğrafı: Arda Ülgay]

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...