Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Xuri yeni albümünden ‘J’avance’ teklisini paylaştı

Xuri’nin yeni albümü ‘Bedlam Of Salt’ Şubat sonu çıkacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: JENNY SUNDBY
  • 17 Ocak 2021
Xuri yeni albümünden ‘J’avance’ teklisini paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Danimarkalı deneysel sanatçı Xuri, Fransız konçerto ikilisi Lueurs Nocturnes’in vokalleriyle katkı sunduğu yeni bir tekli yayımladı.

“J’avance” isimli tekli, bilinmeyen, gizemli görsel manzaralar içinde sanal yolculuğu tasvir eden üç boyutlu bir video eşliğinde paylaşıldı. Tekli, sanatçının 25 Şubat’ta Janushoved plak şirketinden yayımlayacağı dördüncü uzunçalar albümü “Bedlam Of Salt”ta da yer alıyor olacak. Meditatif ambient kompozisyonlar kadar kulüp müziği olarak tanımlanabilecek prodüksiyonlar da içeren albümün çıkış noktası, içinde bulunduğumuz dönemde oldukça mahrum kaldığımız bütünleşme ve karşılıklı iş birliği temalarına duyulan özlem.

Albümde konçerto ikili Lueurs Nocturnes’in yanı sıra çellist Oliver Vaupel ve davulcu Hasse Bruun’un katkı sağladığı ortak yapım parçalar da bulunuyor.

Daha önce Yuri sahne adıyla tanınan Xuri, ayrıca Parietal Eye projesi altında ortaya çıkardığı techno odaklı çalışmalarıyla da Kopenhag deneysel elektronik müzik sahnesinin öne çıkan isimlerinden biri.

Sanatçının yeni teklisinin videosunu aşağıda izleyebilir, 25 Şubat’ta çıkacak albümüne buradan erişebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...