Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

VOLUPTAS ‘Nuit Obscure’ projesinde dinleyicileri gecenin gizemini keşfe çağırıyor

“1-2 sene önce dinleyicisi olduğumuz sanatçılarla müziğimizi harmanlamak heyecan verici, önümüzdeki süreçte çok daha fazla iş birliklerimizin olacağı projelerde yer alacağız”

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Nisan 2024
VOLUPTAS ‘Nuit Obscure’ projesinde dinleyicileri gecenin gizemini keşfe çağırıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

SOLAK ve Buğra Sancaktar'ın 2023’te hayata geçirdiği duo projeleri VOLUPTAS, bu yılki ilk müzik çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu.

Fransa merkezli plak şirketi Critical Monday Records’tan bugün tüm platformlarda yayımlanan kısaçalarda VOLUPTAS’a Malandra Jr ve Bonnie Spacey eşlik ediyor. Projeye ismini veren ‘Nuit Obscure’ parçasında çalışmalarını Marsilya’da sürdüren DJ/prodüktör Bonnie Spacey ile iş birliğine giden ikili, parçanın Malandra Jr tarafından yapılan remiksini de müzikseverlerin beğenisine sundu.

‘Nuit Obscure’ ile ilgili büyük heyecan duyduklarını belirten VOLUPTAS, Mixmag Türkiye’ye yaptığı açıklamada “Henüz 1-2 sene önce dinleyicisi olduğumuz sanatçılarla aynı projelerde yer alabilmek bizi çok motive ediyor. Farklı kültürdeki sanatçılarla müziğimizi harmanlamak heyecan verici, önümüzdeki süreçte çok daha fazla iş birliklerimizin olacağı projelerde yer alacağız” dedi.

Dinleyicileri karanlığın derinliklerinde maceraya davet eden ’Nuit Obscure’, enerjik ses atmosferiyle gecenin sakinliğini dansın coşkusuyla buluşturuyor.

Parçanın orijinal düzenlemesini ve Malandra Jr remiksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...