Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

VIIA’dan iki parçalık yeni çalışma: ‘Euphoric Recall / Relapse’

Theory X’ten çıkan kısaçalar tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: CAN AKILTOPU
  • 24 Eylül 2020
VIIA’dan iki parçalık yeni çalışma: ‘Euphoric Recall / Relapse’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

VIIA, iki parçadan oluşan yeni kısaçalarını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Müzik prodüktörü, DJ ve canlı performans sanatçısı kimliğiyle tanınan VIIA'nın "Euphoric Recall / Relapse" adlı yeni çalışması, sanatçının Şubat ayında çıkardığı "A New Dawn" teklisini takip ediyor. VIIA'nın yeni kısaçaları, Temmuz'da Sezer Uysal ve Mercan Dede'nin "Araf" teklisiyle sektöre giriş yapan genç plak şirketi Theory X etiketiyle çıktı.

"Euphoric Recall" parçası FM synth'leri, kıpır kıpır davul kompozisyonu, cezbedici vokalleri ve arpejle zenginleştirilmiş distrorsiyonlu reese stilindeki bas sesleriyle öne çıkan bir yapım. "Relapse" ise ustaca modüle edilmiş synth örüntüsü, hassas vokal aranjeleri ve dinleyenleri trans moduna geçirici sinematik ses evreniyle fark yaratan bir diğer çalışma.

11 Şubat'ta Mixmag'in ünlü parti serisi The Lab'in Mumbai buluşmasında Deniz Kabu ile ortak yapım çalışması "Bhava" Jonas Rathman tarafından desteklenen VIIA, 12 Eylül Cumartesi günü Çeşme’nin en gözde mekanlarından Fly-Inn Beach'te yazın son demlerinin müzikle hayat bulduğu A Taste of Summer etkinliğinde kabin başındaydı.

Sanatçının yeni kısaçalarındaki parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

Kapak tasarımı: The Enigma Art

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...