Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland’den dijital yılbaşı gecesi festivali

Dijital festivalin sanatçı listesinde Charlotte de Witte, Maceo Plex, Camelphat, Artbat ve Armin van Buuren dahil birçok sanatçı göze çarpıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Kasım 2020
Tomorrowland’den dijital yılbaşı gecesi festivali

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tomorrowland, 31 Aralık gecesi yepyeni bir dijital festivalle müzik tutukunlarının karşısında olacak.

Festival yönetimi geçtiğimiz hafta yılbaşı gecesi için hazırladığı yeni konseptin ön duyurusunu yaparak geri sayıma başlamıştı. “Sıra dışı bir yılın sonunda büyülü bir yılbaşı gecesi kutlaması” mottosuyla açıklanan dijital festival, NAOZ adlı yeni bir dijital alanda yapılacak. 4 farklı sahnede 25 sanatçının sahne alacağı festivalde Charlotte de Witte, Maceo Plex, Camelphat, Artbat, Armin van Buuren, David Guetta, Diplo, Martin Garrix ve b2b performanslarıyla Kölsch ve Joris Voorn dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

27 farklı saat dilimine göre yayın yapacak şekilde hazırlanacak olan festivali dünyanın tüm noktalarında müzikseverler kendi yerel saatlerinde 20:00 - 03:00 saatleri arasında takip edebilecek. Tomorrowland’in yeni dijital deneyiminin biletleri 17 Kasım’da satışa sunulacak.

Belçika merkezli festival, pandemi nedeniyle iptal olan canlı buluşma yerine bu yıl 25-26 Temmuz tarihlerinde "Tomorrowland Around The World" konseptiyle dijital deneyimin kapılarını aralamıştı ve 1 milyondan fazla izleyici tarafından takip edilmişti.

Tomorrowland'in yılbaşı yayınına dair daha faza detay için bu bağlantıyı kullanabilir, aşağıda tüm sanatçı listesini görebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...