Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Tolga Baklacıoğlu ve MAYa’nın ‘Kına’ albümünün remiksleri çıktı

Silent Servant, Decimus, Muqata’a ve Martial Canterel’in dokunuşlarıyla hazırlanan 4 parçalık kısaçalar dinleyiciyle buluştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Eylül 2020
Tolga Baklacıoğlu ve MAYa’nın ‘Kına’ albümünün remiksleri çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Minimalizmin kreatif evreninde kendine çizdiği yolda çalışmalarını sürdüren DJ/prodüktör Tolga Baklacıoğlu’nun geçtiğimiz yıl MAYa (Maya Hardinge) iş birliğiyle çıkardığı “Kına” albümünde yer alan 4 parçanın remiksleri müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

MAYa’nın söz yazarlığı, synth kullanımı ve vokal performansındaki becerilerinin Tolga Baklacıoğlu’nun prodüksiyondaki agresif tarzıyla uyumlu bir birliktelik gösterdiği albüm Nisan 2019’da piyasaya çıkmıştı. Toplam 8 yapım içeren albüm, Baklacıoğlu’nun çalışmalarını sürdürdüğü Eskişehir ve Hardinge’in yaşadığı New York şehirleri arasında bir diyalog oluşturmuş ve Baklacıoğlu’nun 2014 yılında kurduğu plak şirketi VENT Records’dan çıkmıştı.

4 parçalık remiks çalışmasında Silent Servant “Temperature Rises”, Decimus “You Border Me In”, Muqata’a “Jyoti”, Martial Canterel ise “Home” parçasını kendi perspektifleriyle yeniden yorumladı.

Remikslerin sınırlı sayıdaki 33’lük plak versiyonuna bu sayfadan sipariş verebilir, dijital kopyalarına ise 26 Ekim'den itibaren buradan erişebilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...