Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

The Prodigy 'No Tourists' İle Yedinci 1 Numaralı Albümünü Yayınladı

Tahmin edin kim dönüyor...

  • MİXMAG TURKEY
  • 23 Kasım 2018
The Prodigy 'No Tourists' İle Yedinci 1 Numaralı Albümünü Yayınladı

The Prodigy yedinci stüdyo albümleri olan "No Tourists"i yayına sundu. "No Tourists" ilk günden beri popüler kültürün altında, kararlılıkla kendi yolunu takip eden bir grubu anlatmaktadır. Sonuçta, The Prodigy asla tembel turist rotasını izlememiştir. Onlar illegal rave sahnesini domine ettiler, anti-rave yasasını değiştirdiler ve bir müzik grubunun nasıl olması gerektiği fikrini yeniden tanımladılar. Birleşik Krallık’ın elektronik müzik kültürünü, Amerika Birleşik Devletleri'nin kültürünün attığı yere taşıyıp metal dinleyen çocukları ‘raver’lara, rave dinleyen kitleyi de metalcilere dönüştürdüler… Efektif bir şekilde ödün vermeden global dinleyici kitlesine ulaştılar: 6 adet 1 numara olan albüm, 30 milyon şarkı satışı ve birden çok onurlandırılma (2 Brits, 2 Kerrang!, 5 MTV ödülü, 2 Grammy adaylığı)

Liam Howlett Kuzey Londra'daki stüdyosunda "No Tourists"i anlatırken, "No Tourists" sonuç olarak gerçekten kaçış, kolay yolu takip etmeyip alışılmışın dışına çıkma isteği ve ihtiyacını konu alıyor. Yaşadığımız bu zamanlarda insanlar tembelleşip keşfetmenin hazzını yaşamayı unuttular. Birçok insan, kendilerine ne verilirse verilsin zorla tüketmelerine izin veriyor. Albüm, tehlikenin ve heyecanın daha canlı hissettirdiği başka bir alternatif rota bulmak için hep ilerleme kaydetmekle ilgili, yani sadece bir turist olmayı kabul etmemekle ilgili. Albüm adının bizler için anlamı bu.’ ifadelerini kullanıyor.

"No Tourists" sadece The Prodigy’nin yapabileceği şekilde, "zehirli" bir dönüşü bize gösteriyor. Onlar her zaman göz önünde saklanan birer kaçak, kurallara uymayan dışlanmış kişiler. Müzikal ve sosyal olarak birçok şey değişmesine rağmen, değişmeyen tek şey The Prodigy’nin işleri kendilerine özgün bir şekilde yapmalarına olan odaklanmalarıdır ve 2018 yılında The Prodigy’nin zapt edilemez ve bastırılamaz ruhuna hiç bundan daha fazla ihtiyaç duyulmamıştır.

eBay.co.uk, The Prodigy’nin yeni albümünü kutlamak için, grubun seçtiği ‘Myeloma UK’ adlı bağış kuruluşuna yardım amaçlı özel bir müzayedenin ev sahipliğini yapıyor. Hayranları, hala devam eden ve 4 Kasım akşamı bitecek olan müzayedede türünün tek örneği olan nadide eşyalar için teklifte bulunabilecekler.

Müzayede linki: ebay.co.uk/theprodigy

Eşyaların listesi:

• Grubun üç üyesi tarafından tek tek imzalanan, özel ve tek olan ‘Fat Of The Land’ ve ‘Music For The Jilted Generation’ çift platinyum diskleri.

• Liam Howlett’in stüdyosundan, eşsiz bir studio ekipmanı: ‘Light Up The Sky’ teklisindeki acid efektini yaratmak için kullanılan Roland 303.

"No Tourists" dijital platformlarda, CD, kaset ve ağır çift taraflı plak olarak satışa sunulacak. HMV ve bağımsız etiketleri de sınırlı sayıda olacak olan çift taraflı mor plak stoklarını yapacak.

"No Tourists"in ön satış sayfasına bu link aracılığıyla ulaşabilirsiniz:
https://theprodigy.lnk.to/NoTouristsPR

"No Tourists"
1‘Need Some1’
2.‘Light Up The Sky’
3.‘We Live Forever’
4.‘Fight Fire With Fire’ (ft. Ho99o9)
6.‘Timebomb Zone’
7.‘Champions Of London’
8.‘Boom Boom Tap’
9.‘Resonate’
10.‘Give Me A Signal’ (ft. Barns Courtney)

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...