Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MODA

The Martinez Brothers ve Halsey DKNY'nin yeni kampanyasında

New York’un ruhu kutlanıyor

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 4 Eylül 2019
The Martinez Brothers ve Halsey DKNY'nin yeni kampanyasında

Moda markası DKNY, 30. yaşına girişini kutlamak için New Yorklu tanınmış ikiliyi seçti.

Doğup büyüdükleri yer olan Bronx’u açık ve gururlu bir şekilde temsil eden The Martinez Brothers, DKNY’nin 30. yıl dönümü kampanyası için birlikte çalıştığı iki müzisyenden biri.

The Martinez Brothers, “Bronx’ta doğduk ve büyüdük. Müziğe olan tutkumuz bizi dünyanın uzak köşelerine götürdü ve bu yolda birçok insanla tanışıp çılgın maceralar yaşayabildik. Ama günün sonunda New York bizim memleketimiz, bizi biz yaptı ve nereye gidersek gidelim hep bizimle. Müziğimizden, konuşma ve giyim şeklimizden bunu anlayabilirsiniz. DKNY ile olan bu iş birliği de bu yüzden doğal gelişen ve çok mantıklı bir çalışma oldu. DKNY ailesinin bir parçası olup bu New York hikayesini aktarabilecek olmak çok heyecan verici” açıklamasında bulundu.

Pop sanatçısı Halsey de, Eylül ayında New York Fashion Week’te gerçekleşecek olan DKNY’nin doğum günü partisinde The Martinez Brothers ile birlikte sahne alması için seçilen bir diğer isim.

DJ’lik ve prodüktörlük kariyerlerinin yanı sıra modaya duydukları ilgiyle de tanınan The Martinez Brothers, 2014 ve 2016 yıllarında Givenchy sonbahar/kış koleksiyonunun podyum tanıtımının müzik düzenlemesini üstlenmişti. İkili 2015’te ise New Era ile iş birliği yapıp kendi koleksiyonlarını piyasaya çıkarmıştı.

The Martinez Brothers’ın DKNY kapmanyası için hazırlanan videoyu izleyin.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...