Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

The Chainsmokers'tan yeni film ve yeni müzikler

"Words on Bathroom Wall" adlı filmin müzikleri de ikiliye ait

  • AHMET AYDEMİR
  • 21 Temmuz 2020
The Chainsmokers'tan yeni film ve yeni müzikler

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

The Chainsmokers, beyaz perde için yaptıkları projeyi duyurdu.

"Words on Bathroom Wall" isimli film, Charlie Plummer, Andy Garcia, Taylor Russell ve AnnaSophia Rob gibi yıldız isimlere yer veriyor. Yeni bir projeyle karşımıza çıkan ikili, filmlerinde yakın zamanda şizofreni tanısı konmuş Adam isminde bir gencin hayatına yön verme çabasını anlatıyor.

İkili, projeye koyulurken 2017 yılında çıkardıkları "Paris" isimli teklilerinden ilham aldı. Bir elektronik müzik grubunun film çalışmasıyla karşımıza çıkması alışmadık hatta şaşırtıcı bir durum gibi gözükse de onlar aslında Hollywood'da yeni değiller. "Demo" isimli dizi serisinin de arkasında yer alan The Chainsmokers, Migos ile bir araya gelerek Game of Thrones'un tema müziğini remikslemeleriyle de biliniyor. Dahası, The Chainsmokers'ın kendilerine ait bir prodüksiyon şirketi bile var.

Farklı yönlere gitmekten çekinmeyen ikili, film sektörüne olan ilgileriyle ufuklarını genişletirken daha sıra dışı sound'ların keşfine çıkmayı da ihmal etmiyor. "Words on Bathroom Wall"un bir drama filmiyle uyum yaratacak özellikteki dingin müzikleri The Chainsmokers imzası taşıyor.

Julia Walton tarafından yazılmış kitabı ekrana uyarlayan ikilinin filmi 31 Temmuz'da izleyicilerle buluşacak.

Detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...