Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Teenage Engineering yeni taşınabilir ses kaydedici modelini tanıttı: TP-7

TP-7, röportaj, podcast, ses notları, canlı performanslar ve saha kayıtları için yüksek kaliteli ses ve müzik kaydetme imkanı sunuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Mayıs 2023
Teenage Engineering yeni taşınabilir ses kaydedici modelini tanıttı: TP-7

İsveçli merkezli teknolojik ürün markası Teenage Engineering, son model taşınabilir ses kaydedici ürününü duyurdu.

128 GB’lık ses içeriğini saklayabilen TP-7, röportaj, podcast, ses notları, canlı performanslar ve saha kayıtları için yüksek kaliteli ses ve müzik kaydetme imkanı sunuyor. Motorlu bir manyetik bant makarası ile donatılan, kayıt yapmayı, sesi geriye sarıp ileri sarmayı, duraklatmayı ve menü gezinmeyi kolaylaştıran görsel ipuçları sunan cihazın yan tarafında bulunan rocker tuşu ise kolay ses ilerletme imkanı sağlıyor. Özel mobil uygulamasıyla entegre olduğunda, transkripsiyon oluşturmayı oldukça kolay hale getiriyor.

TP-7 saha kaydedicisi, dahili mikrofon ve hoparlörün yanı sıra, harici mikrofonlar, kulaklıklar, stüdyo monitörleri veya TX-6 veya OP-1 gibi herhangi bir ses ekipmanı için giriş veya çıkış olarak kullanılabilecek üç çift yönlü stereo jak içeriyor. Çok kanallı ses arayüzü, MIDI, veri aktarımı ve şarj için USB-C bağlantısı barındıran ürün ayrıca 6.35 mm - 3.5 mm jak adaptörüyle geliyor.

TP-7'nin teknik özelliklerine buradan daha detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...