Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Synthesizer evrimi yeni kitabında kutlanıyor

Synthesizer Evolution: From Analogue to Digital (and Back) yakında yayında

  • AHMET AYDEMİR
  • 26 Eylül 2020
Synthesizer evrimi yeni kitabında kutlanıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Synthesizer enstrümanının evrimi ve müzik kültürü üzerinde yarattığı büyük etkinin önemini kutlamak adına, Synthesizer Evolution: From Analogue to Digital (and Back) adlı bir kitap hazırlandı.

Kitap, 1963 yılından 1995 yıllarına kadarki süre zarfında piyasaya çıkan popüler synth'lerin, davul makinelerinin ve sampler'ların tüm detaylarına el çizimi illüstrasyonlarla açıklık getiriyor.

Londralı müzisyen ve yazar Oli Freke, illüstrasyonlarını da üstlendiği kitabını Velocity Press'ten 8 Ocak 2021'de yayımlayacak.

Yeni kitabı hakkında konuşan Freke, ''Synthesizer'lara ve elektronik müziğe karşı hayatım boyunca beslediğim obsesif tutkum ve benimle beraber büyümeye devam eden bu tutkunun bir eseri olarak hazırladığım kitabı, tıpkı benim gibi hisseden değerli synth tutkunlarıyla paylaşabilmek, aynı zamanda günümüz modern müziğinde synth'lerin rolünü onlarla kutlayabilmek benim için en büyük ödül. Bu kitabı çıkarma kararı aldığımda benimle beraber bu yolculuğa eşlik eden ve projemi gerçekleştirebilmemde büyük destekçim Velocity Press'e gönülden minnet duyuyorum'' ifadelerini kullandı.

Kitap içeriği hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve ön sipariş talebinde bulunmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

[Kaynak: The Quietus]

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...