Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Stefan Addo, DI.FM'deki özel #PLAYforRAINBOW programı ile özgürlüğe ses oluyor

DI.FM'deki radyo şovunun 7. yılını kutlayan sanatçı, LGBT bireylerin görünürlüğüne dikkat çekmek için iki güne yayılan özel bir radyo programı hazırladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Haziran 2020
Stefan Addo, DI.FM'deki özel #PLAYforRAINBOW programı ile özgürlüğe ses oluyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

“Philosophie”, “Uitwaaien”, “Eloquence”, “Umut” ve “Irukandji” gibi çalışmaları, kulüp ve festival performansları ve radyo şovlarıyla tanınan DJ/prodüktör Stefan Addo, Onur Haftası içinde bulunduğumuz zaman dilimine anlam katacak bir girişime imza atıyor.

DI.FM’deki “e11even Presents” adlı radyo şovunun 7’nci yılını kutlayan başarılı isim, LGBT bireylerin görünürlüğüne dikkat çekmek amacıyla 27 ve 28 Haziran’da iki güne yayılan özel bir program hazırladı.

#PLAYforRAINBOW sloganı ile hazırlanan programa toplam 20 DJ setleri ile katkı sunuyor olacak ve program Şevval Kılıç'ın setiyle başlayacak. Programın hazırlayıcısı Stefan Addo'nun yanı sıra Alevtine, Aksak, Apsara, D-Nox, Bebetta, Erdi Irmak, Ceylan Özgöz, Erdinç Erdoğdu, İpek İpekçioğlu, İlker Aksungar, Matthias Schuell, Lorrainne, Nacres, Oibas & Wallen, Pelintakis, Pleizel, SUZé ve Yiğit Karakaş'ın aralarında olduğu toplam 20 DJ, çeşitliliğin ve özgürlüğün sesi olacak.

Radyo şovunun yıl dönümlerinde çeşitli toplumsal konularda farkındalık yaratmaya çalışan Stefan Addo, programının 4'üncü yılında kadın DJ'lerin sektördeki varlığını öne çıkarmak adına yurt içi ve yurt dışından toplam 24 kadın DJ'in katılımıyla #WOMENPOWER adlı bir özel program yapmış, 5'inci yıl kutlamaları kapsamında ise sokak hayvanlarına yönelik farkındalık yaratmıştı. Sanatçı ayrıca 2019'da Zenebona Records'dan çıkan kısaçaları "Yoshiaki"de yer alan "Umut" parçasını LGBT bireylere ithafen hazırlamıştı.

Program için hazırlanan görsel tasarımlarda, LGBT bayrağındaki her renk için oluşturulan, sevgi ve birliktelik kavramlarının altını çizen mesajlar da dikkat çeken diğer unsurlar arasında.

"e11even Presents" radyo programının Onur Haftası'na özel #PLAYforRAINBOW yayınını 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günü Türkiye saatiyle 19:00 - 05:00 arası bu bağlantı aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Cumartesi programı:

Pazar programı:

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...