Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Spotify hikaye özelliğini test ediyor

Hikaye özelliği platformun kendi çalma listelerinde test ediliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Aralık 2020
Spotify hikaye özelliğini test ediyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Spotify, hikaye paylaşımı özelliğini test etmeye başladı.

24 saat için kaybolan fotoğraf/video paylaşımı ile ilk olarak Snapchat'in popüler hale getirdiği özellik, Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn ve TikTok tarafından da kendi platformlarına uyarlanmıştı. Son olarak Twitter, ‘Fleet’ adını verdiği benzer bir özelliği kullanıcılarına sunmuştu.

Şimdiyse Spotify’ın hikaye özelliğini çalma listelerine entegre ettiğini görmekteyiz. Platformun Christmas Hits çalma listesine ait sayfada aralarında Jennifer Lopez, Kelly Clarkson ve Pentatonix gibi isimlerin olduğu bir grup sanatçının şarkı yapım süreçleriyle ilgili anekdotlarına hikaye formatında yer veriliyor. Hikaye özelliği eklenen Spotify listeleri yalnızca Christmas Hits ile sınırlı değil, özellik ayrıca Tear Drop çalma listesinde ve Megan Thee Stallion'ın "Good News" albümü için Spotify tarafından oluşturulan özel çalma listesinde de görülüyor.

Endadget’e açıklama yapan bir Spotify yetkilisi, “Kullanıcı deneyimini geliştirmek için rutin olarak çeşitli testler yapıyoruz. Bazı testler kullanıcı deneyimini geniş çapta kapsayacak yeniliklerin kapısını aralarken, bazı testlerde geleceğe yönelik önemli öğrenimler kazanıyoruz. Bu konudaki gelecek planlamalarında şu an için daha fazla ayrıntı paylaşamıyoruz” ifadelerini kullandı.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...