Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sade kariyerini ’This Far’ boxset paketinde topladı

Grubun altı albümü Abbey Road Studios’ta yeniden mastering işleminden geçirildi

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Eylül 2020
Sade kariyerini ’This Far’ boxset paketinde topladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sade, kariyerleri boyunca çıkardığı altı albümü ‘This Far’ adlı boxset paketi ile yeniden piyasaya çıkarıyor.

Grubun ‘Diamond Life’ (1984), ‘Promise’ (1985), ‘Stronger Than Pride’ (1988), ‘Love Deluxe’ (1992), ‘Lovers Rock’ (2000) ve ‘Soldier Of Love’ (2010) albümleri, boxset ürününe özel olarak Abbey Road Studios’ta yeniden mastering işleminden geçirildi. Mastering mühendisi Miles Showell ve grubun prodüktörleri arasında yer alan Mike Pela tarafından üstlenilen remaster süreci, grup üyeleri Stuart Matthewman (saksafon ve gitar), Andrew Hale (klavye), Paul Spencer Denman (bas gitar) ve vokalist Sade’in (Helen Folasade Adu) katkılarıyla sonuçlandı. Boxset, beyaz bir kutu içerisinde her albüme ait kayıtların yer aldığı 6 siyah plak ile birlikte dinleyicilere sunulacak.

Grubun tüm kataloğunun ilk kez toplu şekilde görücüye çıkacağı boxset, 9 Ekim’de Sony Music etiketiyle çıkacak. Sade, dünya çapında sattığı 60 milyon kopya ile Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği (RIAA) tarafınan 24 kez platinum sertifikası ile ödüllendirilmişti.

Grup, 2018 yılında Ava DuVernay’ın filmi A Wrinkle In Time için hazırladığı ‘Flower of the Universe’ parçası ile 8 yıllık suskunluğuna son vermiş, geçen yıl da Stuart Matthewman grubun yeni bir albüm üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

’This Far’ boxset ürününe buradan ön sipariş verebilirsiniz.

‘En İyi FIFA Şarkıları’ çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...