Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Richie Hawtin Prada defilesi için yeni Plastikman kompozisyonlarını paylaştı

Markanın erkek giyim koleksiyonunun tanıtım defilesine iki yeni Plastikman parçası damga vurdu

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Ocak 2021
Richie Hawtin Prada defilesi için yeni Plastikman kompozisyonlarını paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Richie Hawtin, ünlü moda markası Prada’nın geçtiğimiz günlerde paylaşılan defilesi için Plastikman mahlası ile iki yeni parça hazırladı.

Markanın “Possible Feelings” ismiyle tanıtımını yaptığı Sonbahar / Kış 2021 Erkek Giyim koleksiyonu, “Narcosis” ve “Spektre” adlı iki Plastikman kompozisyonu eşliğinde görücüye çıktı. İş birliği, geçtiğimiz Eylül ayında markanın İlkbahar / Yaz 2021 Kadın Giyim koleksiyonunun tanıtımına eşlik eden 12 dakikalık “Sin Thetik” parçasının ardından Hawtin’in Prada’yla ikinci iş birliği olarak kayıtlara geçti.

Müzik çalışmalarının mastering işlemleri, Berlin merkezli müzik stüdyosu Nadoki’deki mastering mühendisleri tarafından yapıldı. Nadoki ayrıca Hawtin’in ilk Prada iş birliğindeki yapım olan “Sin Thetik” çalışmasının mastering işlemini de üstlenmişti.

Yeni iş birliği hakkında açıklamalarda bulunan Richie Hawtin, “Prada’nın bu yeni şovundaki temalar Plastikman’in psişizminde daha derinlere inebilmemi sağladı. İçe dönüş ve izolasyon gibi duyguları keşfetmek, özünü bulma ihtiyacı ve içsel dayanıklılığı ve direnci tesis etme arayışı, Plastikman’in bu yönünü öne çıkarmada belirleyici oldu” dedi.

Küratörlüğü Raf Simons ve Miuccia Prada tarafınan yapılan defileyi, Plastikman’in iki yeni kompozisyonu eşliğinde aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...