Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Qrion, Lane 8 ve Yotto Anjunadeep'in ambient derlemesine katkı sunanlar arasında

‘Reflections Vol. 1’ adlı derleme 5 Ekim'de çıkacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Eylül 2020
Qrion, Lane 8 ve Yotto Anjunadeep'in ambient derlemesine katkı sunanlar arasında

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Anjunadeep, ilk kez bir ambient derlemesi çıkarıyor. Plak şirketinin ‘Reflections Vol. 1’ adını verdiği derleme albümün 5 Ekim'de piyasaya çıkacağı açıklandı.

Derlemeye katkı sunan sanatçılar arasında Qrion (haber görselindeki), Lane 8, Yotto ve Hiatus gibi isimler yer alıyor. Alman sanatçı Kitput, Londra merkezli PBSR ve Finlandiyalı Vár Sofandi, bu derlemeyle Anjunadeep'te ilk kez boy gösterme şansına sahip olacak.

‘Reflections Vol. 1’, ambient tarzındaki en iyilere odaklanan bir seri olması ve bu tarzdaki yeni yetenekleri öne çıkarması bakımından plak şirketi için bir ilk anlamına geliyor.

Ambient derleme serisini neden başlattıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan plak şirketinin başındaki isim James Grant, "Elektronik tınılar ve chillout, beni elektronik müziğe bağlayan ilk etmenler olmuştu. Bu nedenle Anjunadeep'in bu yeni seri aracılığıyla böyle bir alana yönelerek ilgi alanını genişletmesi doğal bir dönüşüm" şeklinde konuştu.

Sınırlı sayıda 'Anjunadeep 500' posteri ile birlikte satışa sunulacak olan derleme, hem dijital hem de plak formatlarda müzikseverlerle buluşacak. Ön sipariş için bu sayfayı ziyaret edebilir, Qrion'un 'It's All Over' parçasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...