Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Radyo Boğaziçi'nin 13. Battle of the DJs yarışması finali için geri sayım başladı

Amatör DJ’lere elektronik müzik yolculuklarında önemli kapılar açmayı hedefleyen yarışmanın finali 19 Aralık'ta

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Aralık 2020
Radyo Boğaziçi'nin 13. Battle of the DJs yarışması finali için geri sayım başladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

13 yıldır amatör DJ’lere elektronik müzik yolculuklarında yeni kapılar açmayı hedefleyen Radyo Boğaziçi Battle of the DJs yarışmasının 2020 final etkinliği, koronavirüs salgınının yarattığı olumsuz koşullardan dolayı YouTube üzerinden 19 Aralık’ta dijital ortamda gerçekleşiyor.

Rekor bir katılım sayısıyla başvuru sürecini noktalayan Battle of the DJs, bu yıl da birçok güçlü aday arasından jürilerin oylarıyla dört finalistini belirledi. Anıl Ilgın, Burak Erensoy, Mustafa Balaban ve Yağız Ayturan’dan oluşan final dörtlüsü, performansları sonrasında büyük ödüllerin sahibi olacak. Deniz Kabu, Erdem Tunalı, Ferhat Albayrak, Gräfin, Mehmet Akar ve Murat Abbas’ın yer aldığı jüri, performanslar sonrasında finalistler hakkında yorumlarını belirtip yayın sırasında dereceleri açıklayacak.

Her sene Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te yerli ve yabancı DJ’lerin performanslarıyla elektronik müzik festivali tadında bir gece yaşatan Battle of the DJs’in 2020 final etkinliğinde de eşsiz performanslar yer alacak. İtalya’nın yükselen sanatçılarından Anfisa Letyago, Battle of the DJs için özel olarak kaydettiği setiyle etkinliğe renk kazandıracak. Türkiye’nin önde gelen DJ/prodüktörlerinden ve Jeton Records kurucusu Ferhat Albayrak ve son zamanlarda RIOT, WILD Records gibi önemli plak şirketlerinden çıkardığı parçalarla adından oldukça söz ettiren Zafer Atabey’in performansları da Battle of the DJs finalinin atmosferini zenginleştirecek.

Borusan Mannesmann katkılarıyla gerçekleşecek final 19 Aralık Cumartesi saat 19:00’da Radyo Boğaziçi’nin YouTube kanalında yayınlanacak.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...