Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Pneumatic ilk kısaçalarında etnik tınıları dans müziğiyle bütünleştiriyor

Belaruslu ikili, 'Der Winter ist da' isimli ilk resmi müzik çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Ağustos 2020
Pneumatic ilk kısaçalarında etnik tınıları dans müziğiyle bütünleştiriyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Belarus’un başkenti Minsk’te çalışmalarını sürdüren Sasha Efimov ve Johanes Avenesyan ikilisinin oluşturduğu Pneumatic, “Der Winter ist da” isimli bir kısaçalar yayımlamaya hazırlanıyor.

14 Ağustos’ta iki parçadan oluşan ilk resmi müzik çalışmalarını yayımlayacak olan ikili, projede besteci ve akordiyonist Yegor Zabelov ile birlikte çalıştı. Zabelov’un akordiyondaki ustalığı, modern dans müziği prodüksiyonu ile bütünleşerek eşsiz bir müzikal birliktelik yarattı.

Kısaçalara ismini veren parça, dikkat uyandırıcı akordiyon melodileriyle dinleyicileri kendine çekmek konusunda iddialı bir yapım. Kısaçalardaki bir diğer çalışma olan “Anthem” ise dinleyenleri kendine çeken melodik düzeni, enerjik ses bileşimleri ve analog ekipmanlardan yükselen derin ve karanlık tınılarıyla cezbedici bir dinleme deneyimi vaat ediyor.

Pneumatic ikilisi ve Zabelov’un ortaya koyduğu iş birliği, etnik tarz ile dans müziğinin birbiriyle olağanüstü uyumunu açık şekilde gözler önüne seriyor.

Future Forward Music etiketiyle 14 Ağustos itibarıyla piyasaya çıkacak çalışmaya ismini veren parçanın video klibini aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...