Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Pioneer DJ'in miks uygulaması 90 günlüğüne ücretsiz

DJM-REC'in tam kapsamlı sürümünün deneme süresi uzatıldı

  • ZEYNEP YAZICI
  • 12 Nisan 2020
Pioneer DJ'in miks uygulaması 90 günlüğüne ücretsiz

Pioneer DJ'in miks kaydetme ve yayınlama uygulaması DJM-REC, 90 gün boyunca ücretsiz kullanılabilecek. Uygulamanın standart deneme süresi 30 günden 90 güne çıkarılırken, deneme süresini doldurmuş olan kullanıcılar da 90 gün boyunca uygulamadan tekrar ücretsiz faydalanabilecekler.

Uygulama, uyumlu mikserlere USB kablosu aracılığıyla direkt olarak bağlanabilmekle beraber mobil cihazınızın desteklediği ve USB çıkışı olan herhangi bir ses cihazına da bağlanabilme özelliğine sahip. Uygulama, setlerinizi Facebook, YouTube ve daha birçok platform üzerinden canlı yayınlamanıza olanak sağlıyor. Setlerinizi kaydettikten sonra Mixcloud, SoundCloud, Dropbox ve Dubset üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Pioneer DJM-REC'in iOS uygulamasını indirmek için tıklayın.

Koronavirus salgınının yaygın olduğu bu süreçte Ableton Live ve Apple Logic Pro X de yazılımlarını ücretsiz hâle getiren diğer uygulamalar arasında yer alıyor.

King iş birliğiyle ve okurlarımızın önerileriyle oluşan “Heartbeats Rising”, "No Distractions" ve “Cheers To The Night” çalma listelerimizi Spotify'da takip edin!

Haberin yazarı Zeynep Yazıcı'yı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...