Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Pioneer DJ rekordbox iOS güncellemesiyle mekân sınırlamasını ortadan kaldırıyor

Uygulamanın 4.0 sürümü sadece iPhone ve iPad kullanarak DJ’lik yapmanıza olanak tanıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Nisan 2023
Pioneer DJ rekordbox iOS güncellemesiyle mekân sınırlamasını ortadan kaldırıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pioneer DJ, rekordbox iOS uygulamasına getirdiği önemli güncellemeyle bir dizi yeni özellik ve eklenti tanıttı.

Ücretsiz uygulama, kullanıcıların DJ kurulumlarını taşınabilir hale getirmelerine ve sadece iPhone veya iPad kullanarak sanal deck’ler üzerinde çok sayıda efekti kontrol etmelerine olanak tanıyor. Uygulama, DDJ veya CDJ setiyle bağlanarak da kullanılabiliyor.

4.0 sürümü, ek abonelik seçeneğiyle TIDAL ve SoundCloud’u destekliyor ve Cloud Library Sync özelliği ile cihazınıza kaydedilmeyen müzikleri kullanmanızı da sağlıyor.

Rekordbox’ın internet sitesinde şu ifadeler yer alıyor: “Çalma listelerindeki şarkılara istediğiniz zaman, istediğiniz yerde setlerinizde yer verin. Artık rekordbox uygulamasını kullanarak canlı DJ'lik yapabilir ve parmaklarınızın ucunda pek çok yaratıcı performans özelliğine erişebilirsiniz.”

USB veya Bluetooth üzerinden ek DDJ'ler gibi ekipmanlar bağlanıp mobil cihazınızdaki müzikleri bağlı deck’lerde çalabiliyorsunuz.

Uygulama iOS için yükseltildiğinde, kullanıcılar Android üzerinden kullanmaya devam edebilecek, ancak TIDAL'dan parça oynatma ve DDJ-FLX4 gibi fiziksel ekipmanlara bağlantı ile bir dizi DJ performans işlevi de desteklenmeyecek.

Pioneer DJ'nin rekordbox güncellemesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...