Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Pioneer DJ, rekordbox'ın 6.0.1 sürümüne yeni bir vokal algılayıcı ekledi

rekordbox'ın yeni güncellemesinde DJ'leri sevindirecek özellik

  • MUSTAFA TOKGÖZ
  • 16 Haziran 2020
Pioneer DJ, rekordbox'ın 6.0.1 sürümüne yeni bir vokal algılayıcı ekledi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pioneer DJ, parçaları analiz eden ve vokallerin dalga formunda nerede olduğunu tespit eden yeni bir özellik ekledi. Pioneer DJ, “Özellik, yazılımın Japon teknoloji şirketi Qosmo ile birlikte geliştirdiğimiz yeni müzik analizi algoritmasına gömülü derin öğrenme yeteneklerine sahip yapay teknolojisi sayesinde hayata geçti” şeklinde bir açıklama yaptı.

Farklı vokal seslerinin çakışmalarından kaçınmak, DJ'lerin büyük çoğunluğu için setlerini hazırlarken dikkat ettikleri önemli bir husus. Bu yeni teknoloji, analiz ve dalga formu görüntülerindeki geliştirmeler sayesinde DJ'lerin bu gibi sorunlarla başa çıkmalarında farklı bir yöntem sunuyor. Bu özellik yalnızca, Temmuz ayı sonuna kadar sunulan tanıtım teklifinde geçerli olan ve rekordbox’ın yeni abonelik katmanı olan Creative Plans'a sahip olanlar için ayda sadece 9,99 £ olarak kullanılabilir olacak. Bundan sonraki aylık maliyeti 14,99 £ şeklinde fiyatlandırılıyor olacak.

6.0.1 sürümü ayrıca Beatport ve DJcity’nin açık format DJ yayın hizmeti Beatsource LINK desteğini de bünyesinde barındırıyor. rekordbox'ın "performance" modu Beatport LINK’in küratörlü çalma listelerini ve satış listelerini de içeriyor olacak. Ayrıca çalma listelerini bulut ortamına otomatik yükleme seçeneğiyle de yüklenebilecek.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haberin yazarı Mustafa Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...