Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Pioneer DJ CDJ-3000, Beatport'un müzik kataloğuna erişim sağlıyor

StreamingDirectPlay adlı yeni özellik, 11 milyondan fazla parçaya erişim sunuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Haziran 2023
Pioneer DJ CDJ-3000, Beatport'un müzik kataloğuna erişim sağlıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pioneer DJ’in medya oynatıcı modeli CDJ-3000, Beatport’taki müzik kataloğunun tamamına erişim sağlayan yeni bir güncelleme sundu.

StreamingDirectPlay adı verilen bu yeni özellik, CDJ-3000 ile DJ'lerin 11 milyondan fazla şarkıya erişimini mümkün kılıyor. Bu, sistemin zaten sahip olduğu ve rekordbox ile entegre çalışan CloudDirectPlay özelliğiyle benzerlik taşıyor.

Yeni firmware 3.0 güncellemesiyle artık bir bilgisayar veya USB'ye ihtiyaç duymadan, sadece güvenilir bir Wi-Fi bağlantısı ve Beatport hesabı ile müziklere göz atabilir, çalabilir ve miksleyebilirsiniz.

Kullanıcıların Beatport hesaplarının Professional veya Advanced planlarda olması gerekiyor. Yeni özelliği kullanabilmeniz için parçaların dalga biçimine ve loop, cue ve Beat Sync özelliklerini kullanma erişimine her zamanki gibi devam ediliyor.

Kullanıcılar ayrıca Beatport kataloğundaki parçaları rekordbox CloudDirectPlay'den gelen parçalarla miksleyebilir ve sorunsuz bir DJ seti oluşturabilir.

Beatport'un Beatportal editöryal platformuna göre, yeni CDJ-3000 entegrasyonu "DJ'lere müziği kaynaklarını ve setlerinde çalmaları konusunda en üst düzey esnekliği sağlama konusunda dev bir adım" olarak tanımlanıyor.

Dokuz inçlik dokunmatik ekranı, geliştirilmiş hızlı işlemci teknolojisi ve yeniden tasarlanan kontrolörleriyle fark yaratan CDJ-3000, ilk olarak 2020 yılında piyasaya sürülmüştü.

Aşağıdaki videoda daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...