Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Pioneer DJ'in çatı şirketi AlphaTheta Corporation, AlphaTheta markasıyla yeni ürünler çıkaracak

Şirket, en son teknoloji Pioneer DJ ürünlerini üretmeye devam edeceğinin sözünü veriyor

  • ALPHATHETA İŞ BİRLİĞİYLE
  • 24 Ocak 2024
Pioneer DJ'in çatı şirketi AlphaTheta Corporation, AlphaTheta markasıyla yeni ürünler çıkaracak

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pioneer DJ'in çatı şirketi AlphaTheta Corporation, bu hafta yeni müzik teknolojileri ürünü markası AlphaTheta'nın lansmanını duyurdu.

AlphaTheta, Pioneer DJ'nin yanı sıra, yan marka gibi bir dizi müzik ürünü sunacak ve bu hafta bazı yeni ürünlerin lansmanını gerçekleştirecek.

Bu adım, 2020 yılında Pioneer DJ'nin şirket isminin AlphaTheta Corporation olarak değiştirilmesini takip ediyor. AlphaTheta, "Müzik, bizi sıklıkla son derece güçlü zihin durumlarına yönlendiriyor. Amacımız, ses ve müzik yaratımında yenilikçi teknolojilerimizi kullanarak buna mümkün olan en iyi şekilde katkıda bulunmak ve geliştirmektir."

Lansman aynı zamanda, 1994'te piyasaya sürülen orijinal medya oynatıcı CDJ-500’ün 30. yıldönümüne denk geliyor ve bu ürün, onu takip eden yıllar içinde birçok daha yenilikçi ve dünya çapında tanınan ürünlerin öncüsü oldu.

Şirket, açıklamasını “AlphaTheta markası ile yeni ürünler sunuyoruz, bu da şirketin ve markanın doğal bir evrimi olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerin bizden beklediği kalite ve yenilikçiliği korurken, bizi geleceğe taşıyacak bir marka yarattık. Müzik kültürüne tutkuyla bağlı olan topluluğumuzla birlikte daha da büyümeyi dört gözle bekliyoruz” ifadeleriyle sürdürürken, yıllar boyunca ikonik ürünlerini şekillendirmeye yardımcı olan dünya çapındaki DJ'ler, sanatçılar ve yaratıcılar topluluğuna "minnettar" olduğunu da sözlerine ekledi.

AlphaTheta Corporation ilerleyen dönemde Pioneer DJ, rekordbox, TORAIZ, Pioneer PRO AUDIO, KUVO ve tümüyle yeni AlphaTheta markası dahil olmak üzere geniş bir ürün portföyünü müzik tutukunlarına ve müzik profesyonellerine sunmaya devam edecek. Şirket, en son teknoloji Pioneer DJ ürünlerini üretmeye devam edeceğinin de ayrıca sözünü veriyor.

AlphaTheta hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...