Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Peggy Gou Louis Vuitton’un Instagram kampanyasında

Trend belirleyici yıldız isim, Seul’ün Gangnam bölgesindeki izlenimlerini paylaştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Kasım 2019
Peggy Gou Louis Vuitton’un Instagram kampanyasında

1854 yılından beri Louis Vuitton denince moda ve seyahat birlikte akla gelir. Marka, yeni serisi ‘Les Voyages’in sosyal medya kampanyası için Güney Koreli yıldız Peggy Gou ile bir araya geldi.

Peggy Gou son birkaç yıl içinde dans müzik endüstrisinin en çok ilgiyle takip edilen DJ/prodüktörlerinden biri haline geldi. Sayısız kulüp ve festival performanslarının yanı sıra kendi moda markasını da hayata geçiren sanatçı, 15 yaşında öğrenci olarak gittiği Londra’da eğitim hayatıyla eş zamanlı olarak underground müzik, DJ’lik, prodüksiyon ve moda tasarımı konularına yoğun ilgi duymaya başladı.

Peggy Gou'nun benzersiz duruşu ve çok kültürlü cazibesi, markanın uluslararası çapta başlattığı kampanyası için doğru seçim gibi görünüyor. 15 dakikalık videoda sanatçı, Seul'ün lüks bölgelerinden Gangnam'daki Louis Vuitton amiral mağazasını keşfe çıkıp özel çayları tadıyor ve Kore kültürüne ait çeşitli söz, deyiş ve tavsiyelerini izleyenlerle paylaşıyor. Videonun devamında DJ Soulscape ile birlikte kentin en popüler plak dükkanlarından rm360'a da uğrayan sanatçı, Kore mutfağından favori yemeği "tteokbokki"yi yemeyi de ihmal etmiyor. Kampanyanın uzun bir yolculuktan ziyade kısa bir seyahatte yaşananlara odaklanmasının etkili bir sonuç ortaya çıkardığını söylemek mümkün.

Louis Vuitton'un Seul'deki amiral mağazası Ekim ayında şehrin Gangnam bölgesinde yer alan Cheongdam-dong'da açıldı. Mağazanın göz alıcı tasarımı Kore kültürü ve modern eğilimlerin şık bir bileşimi olarak dikkat çekiyor.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...