Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Okyanusun ötesindeki hikayeler: widerberg - 'The Middlemen'

widerberg’ün, The New York Times yazarı Ian Urbina iş birliğiyle hazırladığı 'The Middlemen' kısaçaları 7 Ağustos’ta müzikseverlerle buluştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Ağustos 2020
Okyanusun ötesindeki hikayeler: widerberg - 'The Middlemen'

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren genç prodüktör widerberg (Cemre Korkmaz), The New York Times, The Atlantic ve National Geographic yazarı olan araştırmacı-gazeteci Ian Urbina’nın uluslararası sularda geçirdiği 5 yılı kaleme aldığı kitabı “The Outlaw Ocean” (Kanunsuz Okyanus) için başlattığı müzik projesinde yer aldı.

Proje kapsamında dünyanın dört bir yanındaki müzisyenlerle iş birliği yapan Pulitzer ödüllü Urbina, “Kanunsuz Okyanus”un dünyasını müziğin anlatım gücüyle harmanladı. Kitaptaki bölüm ile aynı ismi taşıyan “The Middlemen” adlı kısaçalara imza atan widerberg'ün "The Lone Patrol" ve "Hidden Costs at Sea" isimli iki parçası proje kapsamında 7 Ağustos’ta dinleyicilerin ve okuyucuların beğenisine sunuldu.

Leonardo DiCaprio, Misher Films ve Netflix tarafından film yapım haklarının 2015 yılında satın alınmasının ardından medyada büyük ilgi toplayan kitap, Amazon’da en çok satanlar listesinde yer almıştı.

Son çalışması “Vera” adlı teklisiyle Anjunadeep, Solomun ve Matan Caspi tarafından desteklenen widerberg’ün kitaptaki iki hikayeyi kendine has perspektifiyle yorumladığı kısaçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...