Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nubya Garcia ilk solo albümü 'Source'u duyurdu

Sanatçının albümü Ağustos'ta müzikseverlerle buluşacak

  • AHMET AYDEMİR
  • 24 Temmuz 2020
Nubya Garcia ilk solo albümü 'Source'u duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Besteci ve saksafonist Nubya Garcia ilk solo albümü 'Source'u 21 Ağustos'ta Concord Jazz etiketiyle yayımlayacağının haberini verdi.

Londra caz sahnesinin tanınmış isimlerinden sayılan Nubya Garcia, geçmiş iş birliklerinde Blue Lab Beats, DJ Yoda, Theon Cross ve Mala gibi isimlerle yaptığı çalışmalarda kendini ıspatlamış bir isim. Sanatçının 2017 yılındaki ilk müzik çalışması 'Nubya's 5ive', Discogs'da 99 sterlinlik satış rakamını görmüş ve bir ay içinde tükenmişti.

Garcia, yeni albümü 'Source' için prodüksiyonda Kwes ile işbirliği yapıyor. Bobby Womack ve Solange, Kwes'in eskiden beraber çalıştığı isimlerden. Bu sefer klavyede Joe Armon-Jones, ikili bass'ta Daniel Casimir ve davulda Sam Jones'a yer veriliyor.

Albümün ismini alan parça Ms MAURICE, Cassie Kinoshi ve Richie Seivwright iş birliği ile hazırlandı. Albümde bir araya getirilmeye çalışılan dub, reggae ve Afro-diasporic dokuları Garcia'nın caz anlayışında kendine yeni bir hayat buluyor.

Nubya Garcia, yakın zamanda Worthy Farm'ın boş arazisinde gerçekleşen Glastonbury Festival'ın BBC'de yayınlanan 50. yıl kutlamasında kendi teklisi 'Pace'i seyircilerine tanıtma şansı yakalamıştı.

Albümün çıkış parçası 'Source'u aşağıda dinleyebilir, albüme buradan ön sipariş verebilirsiniz.

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan yeni bir çalma listesi oluşturduk.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...