Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Ninja Tune uygulaması Jamm Pro artık iPhone ve Android ile uyumlu

Uygulama ilk olarak iPad için tasarlanmıştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Nisan 2023
Ninja Tune uygulaması Jamm Pro artık iPhone ve Android ile uyumlu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ninja Tune, Jamm Pro uygulamasını iPhone, Android ve Apple silicon Mac'lere uyumlu hale getirerek güncelledi.

Daha önce sadece iPad'e özel olan ücretsiz uygulama, şimdi gelişmiş zaman genişletme, ilave ses bankaları, Bluetooth desteği, sosyal medyada parçaları kişiselleştirme ve paylaşma aracı, canlı performans sırasında katman oluşturma ve kaydetme için yeni bir Action Sequencer aracı gibi yeni özelliklerle geliyor.

Kullanıcılar ayrıca kendi ses örneklerini uygulamaya aktarabiliyor. Delay, reverb, filtre ve satürasyon gibi efektler, yerleşik bir XY arayüzüne bağlı ve böylece müzik yaratıcılarının sadece iki parmakla dört parametreyi aynı anda değiştirmelerine olanak tanınıyor.

Jamm Pro'nun güncel sürümü, kullanıcıların ses örneklerini serbestçe yükleyip kaydetmelerini ve tüm performans işlevlerine anında erişmelerini sağlıyor. Kullanıcılar, ekranlarda sesleri ayarlayıp hazırlayabiliyor, BPM'i ayarına kolayca erişip klip ve efekt kombinasyonlarını pratik şekilde tanımlayabiliyor. Uygulama, her birinde altı distorsiyon, beş filtre, tape/dijital delay efekti ve akıllı pitch bend/scratch dahil olmak üzere özelleştirilebilir güçlü efektlere sahip kendi kanal seti yer alan 4+1 kanala sahipken, uç kontrol segmenti ise her efekt için mini bir XY gibi işlev görüyor. Jamm Pro'nun kontrol ekranındaki fonksiyonlar, esnek modülasyon seçenekleriyle bağlanabiliyor.

Son güncellemenin gösterildiği videoyu aşağıda izleyebilir, uygulamanın yeni özellikleri hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...