Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Moophy ilk solo teklisini çıkardı: ‘Dreamer’

Moophy, Sónar Istanbul’un ilk gün programı kapsamında 28 Nisan’da SonarVillage sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SELAHATTİN ACAR
  • 22 Nisan 2023
Moophy ilk solo teklisini çıkardı: ‘Dreamer’

DJ, prodüktör ve ses mühendisi Moophy (Müfide Gençer Acar), kariyerindeki ilk solo teklisini dinleyicileriyle paylaştı.

Profesyonel DJ’liğe 2009 yılında başlayan Moophy, FG Radio 93.8’in 2012’de düzenlediği Movida Corona DJ Contest yarışmasında ve Beatport ile Pioneer DJ’in 2017’deki The Big Break yarışmasında finalistler arasına kalmayı başararak dikkatleri üzerine çekmişti.

‘Dreamer’ adını verdiği ilk techno teklisiyle müzikseverleri içlerindeki düşlerini ve kendi hikayelerinin kahramanı olduklarını hatırlamaya çağıran sanatçı, yoğun ve güçlü etki yaratan kickdrum, zengin tınısıyla ortaya çıkan pad ve parça boyunca rezonansının modüle edildiği synth sesleriyle oluşturduğu çalışmasıyla coşkulu bir ritmik yolculuğa çıkarıyor bizleri.

House ve techno türlerini merak ve coşkuyla birleştirerek dans müziği çevresinde kendine özgü tarzıyla öne çıkan Moophy, Sónar Istanbul’un 28-29-30 Nisan’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek yedinci buluşmasının ilk gününde SonarVillage sahnesinde dinleyicilerin karşısında olacak.

Moophy’nin ‘Dreamer’ isimli ilk teklisini aşağıda dinleyebilir, Sónar Istanbul 2023 biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2023 | ZORLU PSM, 28-29-30 NİSAN 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...