Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Moby’nin ‘My Only Love’ parçasına Lunar Plane’den remiks

Başarılı ikili, Moby’nin son albümündeki sevilen parçasını remiksledi

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Ağustos 2020
Moby’nin ‘My Only Love’ parçasına Lunar Plane’den remiks

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Emre ve Mert Altınok kardeşlerden oluşan başarılı ikili Lunar Plane, Moby’nin “My Only Love” parçasına yaptıkları remiksi paylaştı.

Moby’nin 2019 yılındaki “Long Ambients Two” albümünün ardından bu yıl çıkardığı son albümü “All Visible Objects”in sevilen parçalarından biri olan “My Only Love”, kısa bir süre önce Tale Of Us & Anima ve Modeselektor tarafından da remikslenmişti.

Moby’nin kendi plak şirketi Little Idiot etiketiyle yayımlanan “All Visible Objects” albümünden ve “My Only Love” için yapılan remikslerden elde edilen tüm gelirler, hayvan hakları organizasyonlarına bağışlanıyor.

Remikslerinin resmi olarak yayımlanmasından duydukları heyecanı Mixmag Türkiye’yle paylaşan ikili, “Remiksimizde, parçanın orijinalinde var olan retro/duygusal hissi koruyarak eklediğimiz uplifting melodiler sayesinde daha enerjik bir yorumlama getirdik. Moby gibi efsanevi bir isimle çalışmak muhteşem bir his ve parça üzerinde çalışırken çok keyif aldık. Moby'nin yanı sıra Oliver Koletzki, Gioli & Assia ve Djuma Soundsystem gibi isimlere de remiks çalışmaları yaptık bu yıl. Birkaç ses getirecek remiks daha yolda geliyor” açıklamasında bulundu.

Lunar Plane'in "My Only Love" için yaptığı remiks çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...