Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mixmag Türkiye'nin haftalık e-posta bültenleri artık Aposto!'da

Okurlarımızın e-posta kutularına uzun süredir ulaştırdığımız haftalık e-bültenlerimizi Aposto! platformundan takip edebileceksiniz

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Ocak 2021
Mixmag Türkiye'nin haftalık e-posta bültenleri artık Aposto!'da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mixmag Türkiye, haftanın en sıcak gelişmelerini düzenli olarak her hafta derlediği e-bültenlerini "Gürültüden uzaklaş" mottosuyla yepyeni bir gazete ve dergi deneyimi sunan medya ve teknoloji girişimi Aposto!'ya taşıyor.

Aposto!, her sabah saat 07:30'da gönderdiği Gündem bülteninin yanı sıra iş dünyası, politika, teknoloji, spor, gastronomi, kültür-sanat, moda gibi temalara odaklanan, çoğunlukla haftalık - periyodik yayınlarını e-posta bültenleri ve mobil - web uygulamalarıyla ulaştırıyor. Kısa bir süre önce medya alanından farklı oluşumlara platformunda yer vermeye başlayan Aposto!'nun yeni yayıncılarından biri Mixmag Türkiye oldu.

Dans müziği ve eğlence kültüründe yaşanan en sıcak gelişmeler, en yeni müzikler, özel röportajlar, editöryal içerikler, endüstriyel haberler ve çeşitli Spotify çalma listeleri her Pazartesi sabahı Aposto! aracılığıyla Mixmag Türkiye okurlarına ulaşacak.

Mixmag Türkiye'nin haftalık e-bültenlerini okumak için buradan kayıt olabilir, Aposto!'nun mobil uygulamasını App Store ve Google Play'den yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

MIXMAG TÜRKİYE'NİN APOSTO!'DAKİ BÜLTENERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN BURADAN KAYIT OLUN!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...