Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

widerberg’den Mia Mendi’nin Watergate Records çıkışlı teklisi ‘Enter Machina’ya remiks

‘Enter Machina’, İngiliz ikilinin geçen yıl Watergate Records etiketiyle çıkardığı çarpıcı solo çalışmalarından biri olmuştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Mart 2024
widerberg’den Mia Mendi’nin Watergate Records çıkışlı teklisi ‘Enter Machina’ya remiks

Dans müziğinin önemli Türk temsilcilerinden, İstanbul merkezli DJ ve prodüktör widerberg (Cemre Korkmaz), dinamik ikili Mia Mendi (Meti Mehmeti & James Oliver) imzalı teklisi “Enter Machina”ya yaptığı remiksini Watergate Records'tan yayımladı.

Berlin’in önemli mekanları arasında gösterilen Watergate'in plak şirketi olan ve sanatçı rosterında Solomun, ARTBAT, Adana Twins, Jimi Jules, Stephan Jolk gibi dans müziğinin önemli isimlerini barındıran Watergate Records, 2023 yılının sonunda yayımladığı başarılı ikili Mia Mendi'nin 'Enter Machina' adlı kısaçaları için bir remiks albümü yayımladı.

“Enter Machina Remixes” albümü; TH;EN, widerberg ve Moonwalk'un remikslerine ev sahipliği yapıyor.

Mia Mendi albüm için “Bu remiks albümü bizim için duygusal bir öneme sahip, çünkü plak şirketi, kataloğa kendi imza sesini kazandırabilecek sanatçıları seçmemize izin verdi. Sonuçtan çok memnunuz ve herkesin bunu dinlemesini sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca geçtiğimiz ay, trance müziğin efsanevi ismi Armin van Buuren, Hollanda'nın en büyük radyo istasyonlarından biri olan Radio 538'teki "Dance Department" şovunda “Eğer melodic techno'yu seviyorsanız, kesinlikle doğru kişi. Son birkaç yılda milyonlarca dinlenme aldı. Bu yıl kesinlikle gözünüz üstünde olsun" sözleriyle widerberg’ten övgüyle bahsetmişti.

“Enter Machina” parçasının widerberg remiksini aşağıda dinleyebilir, sanatçının yanı sıra TH;EN ve Moonwalk'un da katkılarını içeren “Enter Machina Remixes” albümünü buradan inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...