Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Majnoon yılın ilk kısaçalarını paylaştı: ‘Synthetic Emotions’

Anadole etiketiyle çıkan projede Ali Kuru’dan da bir remiks var

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Mart 2024
Majnoon yılın ilk kısaçalarını paylaştı: ‘Synthetic Emotions’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör ve canlı performans sanatçısı Majnoon (Metin Kayhan Yakarlar), bu yılki ilk kısaçalar albümünü dinleyicileriyle paylaştı.

Anadole etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alan ‘Synthetic Emotions’ isimli çalışma, kısaçalara ismini veren açılış parçası ve bu parçanın Ali Kuru imzalı remiksinin yanı sıra ‘Lies and Truths’ adlı bir diğer orijinal yapım içeriyor.

Majnoon'un bilinen tarzının aksine melodik house türünde çıkardığı bir parça olan ‘Synthetic Emotions’, Ali Kuru'nun indie dance uyarlaması remiksi ile bir bütünleyicilik kazanıyor. İki farklı türün birbiriyle dansını çok iyi tanımlayan bir proje olan ‘Synthetic Emotions’ kısaçalarındaki ‘Lies and Truths’ isimli parça ise dinleyicilere İstanbul sokaklarında yürüme hissini derinden hissettiriyor.

Anadole'un 2024 yılındaki ilk kataloğu olan ‘Synthetic Emotions’, Majnoon’un yakın dönemdeki ortak yapım teklileri ‘Gurme Kasap Havası’ ve ‘Kozmopolit’ ile Rastak ve LUT Project’in ‘Leylo’ parçasına yaptığı remiksi takip ediyor.

Ali Kuru ise 2024 yılına peş peşe çıkardığı solo teklileri ‘Morena’ ve ‘Let It Go’ ile başlangıç yapmıştı.

‘Synthetic Emotions’ kısaçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...