Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mahmut Orhan ilk albümünü çıkardı: ‘Pangea’

Sanatçının tarihleri şimdiden belli olan şovları arasında Coachella, Ultra Music Festival ve Tomorrowland var

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Mart 2024
Mahmut Orhan ilk albümünü çıkardı: ‘Pangea’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mahmut Orhan, ilk albümü ‘Pangea’yı Ultra Records etiketiyle piyasaya sürdü.

Mahmut Orhan’ın müzikal yolculuğunun kapsayıcı bir birikimi olan ‘Pangea’, geniş bir coğrafyadan müziksel unsurları bir araya getiriyor ve geleneksel enstrümantasyonu modern dans müziğiyle harmanlıyor. Enerjik ve etkileyici melodilerle dolu olan albüm, sanatçının müziği farklı kültürler arasında bir bağ olarak gören vizyonunu yansıtıyor.

‘Pangea’ adı, Dünya’nın parçalanmadan önceki tek kara parçası olan ve etrafı süper okyanus Panthalassa ile çevrili prehistorik süperkıta Pangea’ya atıfta bulunuyor. TUANA, Kenan Bayramlı, Axelax, Botan, Feri ve Monnarsh gibi Türk sanatçılardan Lübnanlı vokalist Ribale Wehbe’ye, Berlinli vokalist ve yapımcı Paul Brenning’den The Boxer Rebellion grubunun solisti Nathan Nicholson'a kadar dünyanın dört bir yanından seslere de yer verilen albüm, Mahmut Orhan'ın Ultra Music Festival, Coachella ve Tomorrowland gibi önemli performanslar sergileyeceği yoğun sahne takviminin hemen öncesinde dinleyicilerle buluştu.

10 parçadan oluşan albümü aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...