Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Madd Rod ilk stüdyo albümünü çıkarmaya hazırlanıyor

‘Dystopian Desert’ adlı albüm 31 Temmuz’da çıkacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Temmuz 2020
Madd Rod ilk stüdyo albümünü çıkarmaya hazırlanıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Lizbon’un yetenekli elektronik müzik sanatçılarından biri olan Madd Rod, ilk stüdyo albümünü 31 Temmuz’da çıkaracak.

“Synesthesia”, “Melocity”, “Narmer” ve “Scars” gibi başarılı yapımları ile tanınan DJ/prodüktör, “Dystopian Desert” isimli ilk albümünü sahibi olduğu plak şirketi Inner Shah Recordings aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Albümü hem kendi kişisel köklerine saygı duruşu hem de geleceğe yönelik ilerici bir bakış açısıyla hazırlayan sanatçı, kurak coğrafyaların görsel manzaralarından ilham alarak Arap makamında hazırladığı melodilerini birbirinden çeşitli stilde ambient ve dinamik kulüp müziği prodüksiyonlarına dönüştürdü.

Albümündeki 3 parçada Azul’un (Duarte Igreja) canlı gitar performans kayıtlarından da yararlanan Madd Rod, çalışmalarına böylece akustik bir element katmış oldu. Sanatçı, önceki yapımlarındaki melodik house ve melodik techno stilindeki becerilerini “Dystopian Desert”a yansıtmayı ihmal etmedi.

Rita Morais’in albümün kapak görseli için yaptığı tuval üzerine yağlıboya eser ise eklektik ve mistik bir görsellik barındırıyor.

Toplam 12 parça içeren albüme buradan ön sipariş verebilir, “Fallen Cities” adlı parçayı Mixmag Türkiye ayrıcalığıyla aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...