Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Maceo Plex ‘Cinemax’ adlı yeni bir tekli çıkardı

Tekli, Ministry of Sound ve Ellum Audio ortaklığıyla dijital platformlardaki yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Aralık 2020
Maceo Plex ‘Cinemax’ adlı yeni bir tekli çıkardı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Maceo Plex, "Cinemax" adlı yeni çalışmasını dinleyicilerine sundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin ve politik belirsizliklerin gündemi domine ettiği dönemde hazırlanan tekli, sanatçının "Nu World" isimli çalışmasını ve Faithless’ın "Synthesizer" parçasına yaptığı remiksi takip ediyor.

Maceo Plex, yeni teklisinde Alice Russell ve The Quantic Soul Orchestra’nın “Pushin’ On” şarkısından kesitler kullandı. Yeni yıla girmeye hazırlandığımız dönemde direnç ve birlikteliği sembolize etme duruşu sergileyen çalışma hakkında Maceo Plex şu ifadeleri kullandı: “Geçmişi geride bırakıyoruz. Artık birleşme, ırkçılığı ve ayrımcılığı geride bırakma zamanı. Sözler bunun hikayesini anlatıyor.”

Sanatçının Ministry of Sound plak şirketinden çıkan son çalışması 2019 yılında yayımladığı “When the Lights Are Out” olmuştu. “Cinemax” ile Ministry of Sound’da tekrar boy gösteren Maceo Plex, yeni çalışmasında techno’nun derinlikli atmosferini melodik house ile bir araya getiriyor.

Çalışmanın resmî videosunu aşağıda izleyebilir, bu bağlantı aracılığıyla parçaya diğer platformlardan da ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...