Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Live Nation’a göre 2021 yazında etkinlikler büyük ölçüde geri dönecek

Şirketin CEO’su “Test teknolojileri, tedavi ve aşıyla ilgili ilerlemeler, planlarımızı hayata geçirmek için bizi cesaretlendiriyor” diye konuştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Kasım 2020
Live Nation’a göre 2021 yazında etkinlikler büyük ölçüde geri dönecek

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kuzey Amerika’nın en büyük canlı müzik etkinliği organizatörü Live Nation, önümüzdeki yaz mevsiminde etkinliklerin büyük ölçüde hayatımıza geri döneceğini beklediğini açıklayarak eğlence endüstrisinin geleceği hakkında olumlu izlenimlerini paylaştı.

Şirketin CEO’su Michael Rapino, analistlere ve yatırımcılara hitaben yaptığı açıklamada, “Canlı etkinliklere yeniden başlamak üzere bir yol haritası oluşturuyoruz. Koronavirüse karşı geliştirilen test teknolojileri, tedavi ve aşıyla ilgili ilerlemeler, planlarımızı hayata geçirme noktasında bizi cesaretlendiriyor” ifadelerini kullandı.

Rapino, şovların “büyük ölçüde” geri geleceği umudunu not düşse de dünyanın her noktasındaki iyileşmenin bölgeden bölgeye değişeceğinin de altını çizdi ve kat edilecek yolun engebeli olduğunu belirtti.

Live Nation, 2020’nin üçüncü çeyreğindeki gelirlerinde 2019’a kıyasla %95.1’lik düşüş yaşadı. Geçen yılın aynı döneminde şirketin geliri 3.77 milyar dolarken, bu yıl söz konusu dönemdeki rakam 184 milyon dolara geriledi.

Finansal açıdan yaşadığı önemli kayıplara rağmen şirket bu yıl izleyicilerin arabayla kabul edildiği şovlar, çevrim içi canlı yayınlar ve sosyal mesafeli diğer etkinlikler gibi farklı alternatifler yaratarak ve 2021 için açıkladığı etkinliklerin biletlerini güçlü şekilde pazarlayarak krizden mümkün olan en az hasarla çıkmaya çalıştı. Live Nation’ın organizatörü olduğu EDC Las Vegas’ın 2021 şovunun biletleri satışa çıktıktan sonra 24 saat içinde tükenmişti.

‘Dünyanın Ritmi: New York’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...