Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

KRCL ve Purple Phase'in Sevilen Ortak Çalışması 'Boomerang'ın Club Mix'i Piyasaya Çıktı

Ashley Jana'nın sıcak sesiyle katkıda bulunduğu 'Boomerang' club mix versiyonuyla birlikte 4 Şubat itibarıyla tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Şubat 2019
KRCL ve Purple Phase'in Sevilen Ortak Çalışması 'Boomerang'ın Club Mix'i Piyasaya Çıktı

Mixmag Türkiye'nin 22 Kasım 2018'deki lansman partisinde Hollandalı DJ/prodüktör Eelke Kleijn ile birlikte aynı sahneyi paylaşan Purple Phase (Meriç Yılmaz) ve KRCL (Fatih Kırçelli), lansman etkinliğinden bir ay önce, 19 Ekim 2018'de çıkardıkları teklileri 'Boomerang (I Need You)' ile büyük yankı uyandırmış, hatırlandığı üzere tekli iTunes Türkiye'nin en çok satanlar listesinde 9'uncu sıraya kadar yükselmişti.

New Yorklu vokalist Ashley Jana'nın güzel sesi ve yorumuyla katkıda bulunduğu 'Boomerang (I Need You)'nun club mix versiyonu ilk kez 22 Kasım'daki Mixmag Türkiye lansman etkinliğinde müzikseverlerle buluşmuştu. İkilinin lansmana özel olarak hazırladığı bir saatlik setin en çarpıcı parçalarından biri olan 'Boomerang'ın club mix versiyonu, o gece dans pistindeki müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatarak daha piyasaya çıkmadan hafızalarda yer etmişti.

DJ'lik ve prodüktörlük kariyerine 2013 yılında başlayan Purple Phase çeşitli plak şirketlerinden çıkardığı house ve deep house türündeki orijinal ve remiks çalışmalarıyla biliniyor. 2018 yılında 'Boomerang' ile birlikte müthiş bir çıkış yakalayan KRCL'nin ise bu yıl hem yeni müzik projeleriyle hem de 'Boomerang'ın hikayeleştiği bir roman kitabıyla karşımıza çıkması bekleniyor. Çalışmalarını İstanbul'da sürdüren sanatçılardan bu yıl bağımsız da olsa dikkat çekici yeni işler ortaya çıkarmalarına yönelik beklentiler büyük.

'Boomerang (I Need You)'nun club mix versiyonuna özel olarak hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilir, club mix'i bu bağlantı aracılığıyla satın alıp dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...