Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

KRCL yeni teklisi 'I Am Who I Am' ile listeleri alt üst etmeye hazır

Teklinin dünya prömiyeri Mixmag tarafından yapıldı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: OZAN TEZVARAN
  • 11 Haziran 2019
KRCL yeni teklisi 'I Am Who I Am' ile listeleri alt üst etmeye hazır

iTunes Türkiye'nin en çok satanlar listesinde 9'uncu sıraya kadar yükselme başarısı gösteren, Purple Phase'in (Meriç Yılmaz) stüdyo ortaklığı ve Ashley Jana'nın sıcak sesinin katkılarıyla ortaya çıkan ilk teklisi 'Boomerang (I Need You)' ile Ekim 2018'de büyük bir çıkış yakalayarak dikkatleri üzerinde toplayan KRCL (Fatih Kırcelli) yeni çalışmasıyla gözünü yeniden listelerde üst sıralara dikti.

'I Am Who I Am' adlı yeni teklisinde ABD'li vokalist Alina Renae'yle çalışan KRCL yine iddialı. Yeni çalışmasında tech-house tınılarını öne çıkaran sanatçı, başta Mixmag Türkiye'nin 22 Kasım 2018'deki lansman partisi olmak üzere boy gösterdiği birçok DJ performansında ise house, tech-house ve techno gibi çeşitli örüntülerden besleniyor.

Oceanvs Orientalis'ten sonra Mixmag dünya prömiyeri tecrübe etme başarısına sahip olan ikinci Türk sanatçı olan KRCL'in 2019'da hem yeni müzik projeleriyle hem de ilk teklisi 'Boomerang'ı hikayeleştirdiği bir roman kitabıyla sevenlerinin karşısına çıkması bekleniyor. DJ/prodüktörlük dışında yazarlık ve akademisyenlik olmak üzere çok yönlü bir kariyere sahip olan sanatçı dikkat çekici yeni işler üreterek yükselişini hız kesmeden devam ettirecek gibi görünüyor.

KRCL'in yepyeni parçası 'I Am Who I Am' 10 Haziran Pazartesi günü Future Forward Music etiketiyle tüm platformlarda piyasaya çıkacak. Dünya prömiyerini Mixmag'in yaptığı çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...