Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kerem Tekinalp'in Mickael Espinosa ile ortak çalışması 'Amor' çıktı

Deep tech türünün etkili örneklerinden biri olan parça, Under No Illusion'ın 'Miami By Day' derlemesinde yer aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Mart 2024
Kerem Tekinalp'in Mickael Espinosa ile ortak çalışması 'Amor' çıktı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kerem Tekinalp, geçtiğimiz ay peşi sıra dinleyicileriyle paylaştığı dört solo teklisinin ardından etkileyici bir ortak çalışma ile karşımızda.

Çalışmalarını İsviçre'de sürdüren DJ/prodüktör Mickael Espinosa ile birlikte deep tech türünün etkileyici örneklerinden 'Amor' isimli bir çalışmaya imza atan Tekinalp, İngiltere merkezli plak şirketi Under No Illusion'ın Miami Müzik Haftası'na ithafen hazırladığı 'Miami By Day' derlemesinde yer aldı.

Şimdiden Marco Carola'nın setlerinde desteğini arkasına alan 'Amor'a Blurryvision, Blimey O'Reilly, ODK, Vampire Sex ve Arche gibi sanatçıların stüdyolarından çıkan yepyeni dokuz parça eşlik ediyor.

Kerem Tekinalp, bu yıl sırasıyla Furkan Kurt ile birlikte kurucusu olduğu Papa Black Records etiketiyle 'Back Down', 'Modern Vampires of the City', 'Danza' ve 'Gangstas Party' isimli solo çalışmalarını müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. 'Amor' ile yılın ilk çeyreği henüz tamamlanmadan Tekinalp cephesinden yepyeni bir parça çalma listelerimizdeki özel yerini alıyor.

'Amor'u aşağıda dinleyebilir, 'Miami By Day' derleme albümünü buradan inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...