Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Joseph Capriati: ‘Çılgınca davranışına rağmen babamı affediyorum’

İtalyan DJ, hastanedeki odasından yaptığı paylaşımla son durumuna ilişkin detayları paylaştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Ocak 2021
Joseph Capriati: ‘Çılgınca davranışına rağmen babamı affediyorum’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Geçtiğimiz hafta babasıyla yaşadığı tartışmada bıçaklanan Joseph Capriati, İtalya’nın Caserta kentinde tedavi gördüğü hastaneden son durumuna ilişkin bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

İtalyan DJ, durumunun iyiye gittiğini söylediği açıklamasında iyi dileklerini ileten herkese teşekkürlerini ileterek yaşananlardan dolayı babasına ve ailesine saygı çerçevesinde yorumlar yapılmasını istedi.

Aile içindeki durumunun sükunete ermesini dileyen sanatçı, “Ne ben ne de sizler yaşananları yargılayacak konumdayız. Çılgınca davranışına rağmen babamı affediyorum ve onun için dua ediyorum” dedi.

Instagram paylaşımı üzerinden yaptığı açıklamada Capriati şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde benden ilgilerini esirgemeyen arkadaşlarıma, tanıdığım herkese, DJ dostlarıma, etkinlik organizatörlerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan gerçekten etkilendim. Tüm mesajları okuma ve cevap verme fırsatım henüz olmadı ama iyiye gittikçe birkaç gün içinde bunu yapacağım. Bu sabaha kadar konuşmakta bile güçlük çekiyordum ancak doktorlarım en kötü senaryonun geride kaldığını söyledi.”

“Mümkünse sadece bir şey rica ediyorum, o da babama ve aileme bu süreçte saygı gösterilmesi. Çünkü ne ben ne de sizler yaşananları yargılayacak konumdayız. Aile trajedileri beklenmedik anlarda karşımıza çıkabiliyor. Özellikle basında çıkan haberlere dikkat edin, çünkü haberler genelde gerçeği yansıtmıyor. Çılgınca davranışına rağmen babamı affediyorum ve onun için dua ediyorum. Şu an sadece tamamen iyileşmeye odaklanmış durumdayım. Yakında görüşmek üzere."

Sanatçının Instagram paylaşımını aşağıda görebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...