Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jean-Michel Jarre yeni yıla sanal Notre Dame Katedrali şovuyla girdi

Sanatçının Paris’in tarihi simgelerinden Notre Dame Katedrali’nin dijital simülasyonu içinde gerçekleşen şovunu izleyin

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: LOUIS-ADRIEN LE BLAY
  • 3 Ocak 2021
Jean-Michel Jarre yeni yıla sanal Notre Dame Katedrali şovuyla girdi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Fransız besteci, performans sanatçısı ve prodüktör Jean-Michel Jarre, 2021 yılına sanal Notre Dame Katedrali’ndeki şovuyla girdi.

Sanatçının Fransa’daki bir stüdyoda kameraya alınan fiziksel performansı, standart video paylaşımının yanı sıra sanal gerçeklik platformları aracılığıyla VR ortamında da takip edildi.

Paris’in tarihi simgelerinden Notre Dame Katedrali’nin dijital simülasyonu içinde gerçekleşen sanal şovda hem Jarre’ın stüdyodaki gerçek görüntülerine, hem de sanatçının hareketlerini gerçek zamanlı olarak sümüle eden avatar görüntülerine yer verildi.

Sanatçının performansında yer verdiği parçaların büyük bir kısmı 2015 yılında Grammy ödülüne aday olan “Electronica 1: The Time Machine” albümündeki yapımları içeriyor. Ayrıca Jarre’ın kült albümleri 1976 yapımı “Oxygène” ve 1978 yapımı “Equinoxe”tan düzenlemeleri üzerinde yeniden çalışılmış bazı parçaları da yeni yıl performansında kendine yer buldu.

Welcome To The Other Side adlı şov, sınırlı süreyle VR platformlarında yeniden deneyimlemeye açık. 73 yaşındaki sanatçının Welcome To The Other Side performansını sanal gerçeklik ekipmanınızla deneyimlemeyle ilgili yönlendirmeler için bu sayfayı ziyaret edebilir, performansın YouTube’daki versiyonunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...