Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jamilah Barry yeni kısaçaları ‘Romance Me’ ile karşımızda

Romantik ve baştan çıkarıcı…

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Kasım 2020
Jamilah Barry yeni kısaçaları ‘Romance Me’ ile karşımızda

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Jamilah Barry “Romance Me” isimli yeni bir kısaçalar yayımladı.

Dinleyiciyi kendine çeken güzellikle aheste, romantik ve batan çıkarıcı bir müzikaliteye sahip bir RnB çalışması olan kısaçalar, sanatçının geçen yıl çıkardığı teklisi “hiver”ı takip ediyor. “Romance Me” kısaçalarının çıkış teklisi “Glitter” ise 30 Ekim’de resmî platformlardaki yerini almıştı.

Londra’da yetişen sanatçının müzikal birikimi soul, RnB, hip hop türlerinden, Senegal ile Bollywood film müziklerinden ve aile köklerinin bağlı olduğu Gine müziğinden besleniyor.

Sanatçının kariyerine resmî olarak adım attığı ilk müzik çalışması “Salix Babylonica” 2018’de çıkmıştı ve Jamilay Barry geçen yıl çıkardığı bir diğer teklisi “Sunblock” ile olumlu eleştiriler almıştı.

Yeni çalışması hakkında konuşan sanatçı şu ifadeleri kullandı: “Sanırım hayattaki en büyük ve en açıkta olan ilişki biçimi kendimizle olan ilişkimiz. Ve bazen başka insanlarla romantik bir ilişki kurduğumuz zaman, bahsettiğim bu kendimizle olan ilişkimizde yeni keşiflere çıkıp yeni öğrenimler elde ediyoruz. Kendimizi daha iyi tanıyıp aşkı hissetmenin ve hissettirmenin yollarını buluyoruz. Bu kısaçalar, hayalî bir aşk hikâyesinin farklı adımları üzerine kendi penceremden bir bakış açısı sunuyor. Filtresiz, örtüsüz ve engelsiz. Yalnızca aşkın saf hâli…”

“Romance Me”nin çıkış teklisi olan “Glitter” şarkısı için hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...