Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

INNA’dan R3HAB ve Sash! ile ortak çalışma: ‘Rock My Body’

Sash!’in ikonik 90'lar parçası ‘Ecuador’un yeniden yorumlaması olan şarkıya R3HAB’ın kendine has dokunuşu ve INNA’nın alıştığımız sisli sesi eşlik ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Temmuz 2023
INNA’dan R3HAB ve Sash! ile ortak çalışma: ‘Rock My Body’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Şarkılarıyla, yaptığı iş birlikleriyle ve konserleriyle dinleyenlerine sürekli yeni deneyimler vadeden INNA, bu kez de R3HAB ve Sash! ile “Rock My Body”yi yayımladı. Şarkı, Sash!’in ikonik 90'lar parçası “Ecuador”un yeniden yorumlaması olmanın yanı sıra; orijinal şarkının nostaljik beat'lerine R3HAB’ın kendine has dokunuşları ve INNA’nın alıştığımız sisli sesi eşlik ediyor.

Dineyicilerin beğenisini toplayan “Rock My Body”, Türkiye airplay listesinde 2 numaraya, Fransa airplay listesinde ise 8 numaraya kadar yükseldi. Şarkı şu ana kadar sadece Spotify'da toplam 36,5 milyon dinlenmeye ulaştı.

Romanya’nın belki de gelmiş geçmiş en ünlü sesi olan INNA, “Hot”, “Sun Is Up”, “Deja vu” gibi şarkılarıyla Romanya, Japonya, Meksika, Türkiye, Arjantin, İspanya, Finlandiya, Polonya, ABD ve daha bir çok ülkenin listelerinde ilk sıraya kadar yükseldi. Yaptığı iş birlikleri ile de tanınan sanatçı, şu ana kadar Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee, Timmy Trumpet, Juan Magan, J Balvin, Yandel, Alok & Sofi Tukker ve Sean Paul gibi isimlerle çalıştı.

Bu yıla Dhurata Dora ve Stofflon Don ile yaptığı “Yummy” şarkısı ile başlayan INNA, daha sonra bu yılın Dance Queen’s House albümü olan “Just Dance”i çıkardı. Dance Queen’s House projesi, her yıl INNA ve ekibinin 16 gün boyunca bir evde izole kalarak sadece şarkı yapmaya odaklanmasını içeriyor. INNA’nın 9. albümü olan “Just Dance”, sanatçının pop, electro ve deep house türlerini birleştirerek oluşturduğu yeni ve hırslı yolu simgeliyor. Albüm sonrası şarkı yapmaya hızlıca devam eden sanatçı, İtalyan house DJ/prodüktörü Gamuel Sori ile “Party Songs” adlı bir şarkı da yayımladı.

Bugüne kadar Tomorrowland, Cumbre Tajin ve dünyadaki birçok sahnede binden fazla konser veren INNA, yakın zamanda Spotify’da aylık 11 milyon dinleyiciyi geçerek kariyerinde yeni bir yükseliş yaşadı.

INNA, R3HAB ve Sash!’ten “Rock My Body”yi aşağıda dinleyebilir, şarkının klibini ise bu linkten izleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...