Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü

Idris Elba yeni moda markası ‘2HR SET’ ile DJ’lik kültürüne olan hayranlığını sergiliyor

İngiliz aktör ve DJ, yeni markası için Fatboy Slim ile iş birliğine gitti

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 5 Eylül 2019
Idris Elba yeni moda markası ‘2HR SET’ ile DJ’lik kültürüne olan hayranlığını sergiliyor

Çok yönlü kişiliğiyle tanınan popüler İngiliz aktör ve DJ Idris Elba, yeni sokak giyim markası 2HR SET ile moda dünyasına adım atıyor.

Geçtiğimiz yıl İngiltere’de satışa sunulduktan sonra tüm ürün stoğunun tükendiği markasıyla nabzı yoklayan Elba, DJ’lik kültürüne olan tutkusundan esinlendiği, cinsiyet ayrımı olmayan kıyafetlerden oluşan yeni bir koleksiyon oluşturdu.

Markasının sitesinde "İki saatlik bir set, bir DJ için zorlu bir sınav” yazan Elba, şunları da söyledi: “Ben bu konsepti bir adım ileriye götürüyorum. Sahnedeki kabinin arkasında, spor salonunda veya yeni bir senaryoya çalışırken kendime 2 saat veriyorum ve gerçekten tüm işlerimi tam olarak halledebiliyorum. Bu benim dünyaya açılan pencerem. Tamamla, ve iyi bir iş çıkartarak tamamla.”

Elba, Fatboy Slim ile bağlantı kurup 2HR SET markası bünyesinde tanıtılmak üzere ortaklaşa koleksiyon için iş birliğine gitti. Fatboy Slim ile birlikte yaratılan koleksiyon, kulüp kültürünün bilinen isimleriyle bir araya gelerek yapılacak olan ve ürünlerin sınırlı sayıda üretileceği ortak çalışmaların ilki olma özelliği taşıyor.

Fatboy Slim, “Bu markayı bu kadar başarılı yapabilecek kişi Big Driis’in kendisinden başka biri olamazdı” açıklamasında bulunurken, hedonizmin doruklarına bu kıyafetlerle rahatlıkla ulaşabileceğimizi de sözlerine ekliyor.

Kapüşonlu kazaklar, tişörtler, eşofman altları, şapkalar ve daha birçok farklı ürün markanın internet sitesinde ulaşılabilir durumda.

2HR SET’in satışta olan kıyafetlerinden bazılarını aşağıda görebilir, bu bağlantıdan markanın dijital mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Yükleniyor...
Yükleniyor...