Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Techno ve progressive’in hibritlendiği yeni i_o teklisi: ‘In My Head’

i_o, 'In My Head' isimli yeni çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Eylül 2020
Techno ve progressive’in hibritlendiği yeni i_o teklisi: ‘In My Head’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2017 yılındaki ilk resmi müzik çalışması “Warning”den itibaren sadece birkaç yıl içinde küresel çapta büyük bir çıkışa imza atan i_o, techno ve progressive tınıların bütünleştiği “In My Head” adlı yeni bir tekli yayımladı.

Part I ve II olmak üzere iki versiyon içeren ve Armada Music’ten çıkan tekli, sanatçının deadmau5’un plak şirketi mau5trap ve Andrew Rayel’in plak şirketi inHarmony’den yayımlanan istikrarlı çalışmalarını takip ediyor.

Basın bülteni aracılığıyla yeni çalışması hakkında açıklamalarda bulunan sanatçı şu sözleri sarf etti: “‘In My Head’, depresyon ve anksiyete gibi gerçekliklerle yüz yüze kaldığımız hayatın inişli çıkışlı gidişatındaki mücadelemizi anlatıyor. Bir dönem aylarca gece uyumayıp sabah 8’e kadar ayakta olduğum zaman diliminde bu tekliyi hazırladım. Bahsettiğim zaman dilimi, dinleyicilerle bir araya geldiğim performanslarıma ara vermek zorunda kaldığım, yüksek temposuna alıştığımız tur hayatının birdenbire durduğu Mart 2020 sonrası. Dinleyenleri coşkuya sürükleyici bir şeyler yazmak istiyordum, ama melodiler üzerinde çalıştıkça melankolik bir hal almaya başladı ve aranjenin ilerleyişindeki tansiyon git gide yükselmeye başladı. Neticede parçanın vurucu kısmı o kadar mest edici bir duruma geldi ki o sıralardaki karamsar modum ile tezat oluşturmuştu.”

i_o, hızla tırmandığı kariyer basamaklarında ses getiren orijinal çalışmalarının yanı sıra Above & Beyond’un “Alchemy”, Armin van Buuren ile Tempo Giusto’nun ortak çalışması “Mr. Navigator” ve deadmau5’un “Imaginary Friends” parçalarına yaptığı remikslerle de dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

i_o’nun iki versiyonla birlikte piyasaya çıkarılan yepyeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...