Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Groovemonk yeni çift tekli yayımladı

‘Kopfkino / Beyond Parody Singularity’ isimli çalışma Nervous Records alt plak şirketi Sorted Records etiketiyle çıktı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: PELİN KAÇAR
  • 20 Şubat 2024
Groovemonk yeni çift tekli yayımladı

Groovemonk (Uğur Sarıgülle), bass house türünde iki yeni parçadan oluşan çift teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

“Kopfkino” ve “Beyond Parody Singularity” adlı çalışmaları içeren proje, Nervous Records alt plak şirketi Sorted Records etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Bu iki parçayı, “2023 yazında eski parçalarıma kıyasla daha hızlı BPM’lerde üretmeye başladığım dönemin meyveleri” sözleri ile tanımlayan sanatçı, “Kopfkino, Nervous Records NYC tarafından fark edilmemi sağlayan parça oldu. Daha yayımlanmadan geçtiğimiz Ekim ayında BBC Radio 1’de Sarah Story’nin parçayı 3 hafta arka arkaya çalması aklıma gelmeyecek bir şeydi” ifadelerini kullanarak projenin açılış parçasının kendisi için önemini vurguladı.

Almanca bir sözcük olan “Kopfkino”, kişinin hayal gücünü kullanarak bir konuyu en ince detayına kadar düşünmesi, bir an için zaman farkındalığını kaybetmesi ve içsel bir zihinsel sinema prodüksiyonunu gözlemliyormuş hissi yaşamasıyla ortaya çıkan durum anlamına gelirken, “Beyond Parody Singularity” ise gerçekliğin en çılgın parodileri veya karikatürize temsillerini bile geride bırakacak kadar absürt hale geldiği zamanı temsil ediyor.

Üretimlerini 2022 yılında dinleyicileriyle paylaşmaya başlayan Groovemonk, son olarak geçtiğimiz yıl “ALL ALONG DEM DAY” teklisini müzikseverlerle paylaşmıştı.

Sanatçının “Kopfkino” ve “Beyond Parody Singularity” adını verdiği yeni çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...