Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

​Frontier festivali Hollanda hükümetinden bu yaz için izin aldığını açıkladı

Festival ekibi, Hollanda hükümetinden bu yaz etkinlik düzenlemek için izin alan ilk açık hava projelerinden biri olduklarını duyurdu

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Ocak 2021
​Frontier festivali Hollanda hükümetinden bu yaz için izin aldığını açıkladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Hollanda’nın önde gelen etkinlik organizasyon kuruluşları ID&T ve Q-dance’in eski çalışanının öncülük ettiği ekibin hayata geçirdiği yeni festival projesi Frontier, koronavirüs tedbirlerine tam adaptasyon sağlayarak festivali bu yaz düzenlemek için Hollanda hükümetinden izin aldığını duyurdu.

Yerli techno ve hip-hop sanatçılarından kurulu bir sahne programı oluşturacak olan açık hava festivali Frontier, 2021 yazındaki ilk organizasyonunda uluslararası sanatçıları ağırlayamayacak. Organizasyon ekibinin paylaştığı bilgilere göre biletler yalnızca çevrim içi yöntemlerle kişiselleştirilmiş olarak satılacak ve katılımcılardan aşı olduklarına dair belge sunmaları ya da festival gününden 72 saat öncesine kadar negatif virüs test sonuçlarını iletmeleri istenecek. Festival, bünyesindeki sağlık takip sistemi Frontrow sayesinde test ve aşılama belgelerini dijital olarak ilgili biletlerle ilişkilendirecek.

Tarih ve yer bilgisi şu an netleşmese de Frontier’ın rahat şekilde sosyal mesafe tedbirlerini icra edebilecekleri ve binlerce kişiyi ağırlayabilecekleri bir alan arayışı içinde olduğu aktarıldı.

Festivalin arkasındaki şirket Frontier Events, geçen yıl koronavirüsün etkilerinden arınmış müzik festivalleri düzenlemek amacıyla kuruldu. Ülkenin etkinlik endüstrisinde 20 yılı aşkın süredir aktif pozisyonlarda bulunan ve daha önce ID&T ve Q-dance gibi şirketlerde çalışan Ibo Orgut, Frontier Events’in kurucularından biri.

“On binlerce kişinin katılım gösterebileceği dev etkinlikler şu an için mümkün görünmüyor” şeklinde konuşan Orgut, “Frontier, çevre bölgelerden de ziyaretçi çekme potansiyeli barındıracak olan nispeten küçük ölçekli bir festival olacak. Tüm sağlık tedbirlerimizi aldık ve böylece güvenli bir festivali en optimum şekilde düzenleyebileceğimizi düşünüyoruz” sözleriyle hazırlıklarının tamamlandığını kaydetti.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...