Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

100 DJ’den Beyrut için 12 saatlik maraton

Electronic Labor Day ve Beatport iş birliğiyle düzenlenecek canlı yayın 13 Eylül Pazar 13:58’de başlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Eylül 2020
100 DJ’den Beyrut için 12 saatlik maraton

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Beyrut’ta 4 Ağustos’ta meydana gelen patlamanın şehirde ve dolayısıyla müzik sektöründe açtığı yaranın kapanması için mücadele devam ediyor.

Özellikle pandemi döneminden itibaren sektörün yaşadığı zor zamanlarda hayata geçirdiği bağış yayınlarıyla bilinen Electronic Labor Day ve Beatport ReConnect, bu mücadeleye önemli bir yayınla katkı sağlayacak.

13 Eylül Pazar günü Türkiye ve Lübnan saatiyle 13:58’de patlamada hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu ile başlayacak “For Beirut” adlı yayın, aralarında Amelie Lens, Carl Cox, Danny Howard, Danny Tenaglia, Dennis Ferrer, Junior Sanchez, Derrick May, Kölsch, Luciano, Nastia, Pete Tong, Roger Sanchez, Sasha, Seth Troxler, Skream ve Türkiye’den Elif’in de yer aldığı 100 DJ’in performansını ekranlara taşıyacak.

8 farklı sahnede 14 Eylül gecesi saat 02:00’a kadar devam edecek yayın ile Beyrut’ta patlamanın yaralarını sarmak için mücadele eden başlıca üç sivil toplum kuruluşuna aktarılmak üzere 500 bin dolar bağış toplanması hedefleniyor. Electronic Labor Day’in resmi internet sitesi üzerinden siz de bağış yapabilirsiniz.

Mixmag Türkiye’nin Facebook sayfasından da canlı takip edebileceğiniz yayın sırasında performans sergileyecek tüm sanatçıları görmek için aşağıdaki paylaşımı inceleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...