Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

DVBBS ‘Breathe’ ile yeraltı köklerine dönüyor

Jesse Jo Stark iş birliğiyle hazırlanan çalışma, video klibi ile birlikte Spinnin' Records/Warner etiketiyle yayında

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Ekim 2023
DVBBS ‘Breathe’ ile yeraltı köklerine dönüyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2013'teki hit şarkıları "Tsunami" ile hızlı yükselişlerinin üzerinden geçen 10 yılın ardından, DVBBS en yeni şarkıları "Breathe" ile müziğin derinliklerine doğru yeni bir yolculuğa çıkıyor.

Bu parça için Chrome Hearts markasının önemli bir figürü olan Jesse Jo Stark ile iş birliği yapan DVBBS ikilisi, şarkıyı derin, etkileyici bir ritimle başlatıyor ve Jesse'nin büyüleyici ve hüzünlü vokallerini alışılmadık ses dünyaları ve sade perküsyonlarla birleştirerek dinleyicileri yeraltı bir ses deneyimine davet ediyor.

"Breathe", DVBBS'i uluslararası tanınırlığa taşıyan "Tsunami"deki temel sese geri dönüşü simgeliyor; bu ses evreni, DVBBS ikilisine dünya genelinde birçok platin ve altın sertifika kazandırmış ve yaklaşık 20 ülkede listelerde zirveye taşımıştı.

Jesse Jo Stark için yeni bir başlangıcı ifade eden çalışma, tipik alternatif pop tarzından farklı biçimde Chrome Hearts'taki yaratıcı etkisini gözler önüne seriyor. Stark, sanatsal dokunuşunu müziğin görsel yönüne de eklemliyor ve şarkının video klibinde gördüğümüz tüm moda unsurlarını özenle seçiyor.

"Breathe”in video klibini aşağıda izleyebilir, çalışmaya favori dinleme/indirme platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...