Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Drum 'n' bass öncülerinden Krust 14 yıl aradan sonra ilk albümünü duyurdu

‘The Edge Of Everything’ isimli albüm, Crosstown Rebels plak şirketi tarafından Kasım ayında yayımlanacak

  • AHMET AYDEMİR
  • 19 Eylül 2020
Drum 'n' bass öncülerinden Krust 14 yıl aradan sonra ilk albümünü duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Krust, Crosstown Rebels plak şirketi aracılığıyla "The Edge Of Everything" isimli yeni albümünü 6 Kasım'da yayımlayacağını duyurdu.

Bristol doğumlu drum ‘n’ bass ustası sanatçının 14 yılın ardından çıkaracağı 11 parçadan oluşan uzunçaları, 2006 yılında yapmış olduğu "Hidden Knowledge" çalışmasını takip eden ilk albüm olarak kayıtlara geçecek. Sanatçı Temmuz ayında ise Tempo Records üzerinden "The Fundamentalist" isimli bir kısaçaları dinleyiciyle buluşturmuştu.

Krust, 2008 yılında felsefi, psikolojik ve yaratıcı açıdan kendine zaman tanımak amacıyla kariyerine ara verme kararı almıştı. Karakteristik özelliklerini Hegal, Christopher Nolan, Martin Scorsese ve The Kabbalah gibi isimlerden alan "The Edge Of Everything", sanatçının kendi sözleriyle ''her şeyden önce gerçeklerden kaçan bir masal'' biçiminde tanımlanıyor ve aynı zamanda yaratıcılık ve küresel anlamda topluma yardımcı olmak adına mesaj niteliği taşıyor.

Yeni albümü hakkında konuşan Krust, ''Hoşumuza gitse de gitmese de, itilerek, sürüklenerek hatta çığlık atarak dahil olsa yeni bir dünyaya gidildiğinin farkındayız. Kimileri farklı işler yapmak için isteksiz olsa da ben sınırlarımı zorlayarak yapabileceklerimizi insanlara göstermek istiyorum. Korkmamızın gereği yok. Bu değişime sıkı sıkı sarılıp hayatla mücadele etmenin yeni yollarını ve farklı bakış açılarını keşfetmeliyiz. Keskin bir bıçak benzeri bu yoldayız ve artık geri dönüşü yok. Günümüz statükolarını benimsemeye çalışmamalıyız, o şu an geçti artık neyse. Risk almalıyız! Yeni ve harika şeyler olmasını mı istiyoruz yoksa daha fazlasını mı?'' ifadelerini kullandı.

Albümün 12 dakika uzunluğundaki öne çıkan teklisi "Constructive Ambiguity" parçasını aşağıda dinleyebilir, Bandcamp üzerinden albüme ön sipariş verebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...